tiistai 22. helmikuuta 2011

DIY -primeristä

Kokeilin tosiaan tehdä itse luomiväri primeriä. Tätä oli niin helppo tehdä, että oli pakko kokeilla.
Selvästihän vertailusta näki, että kyllä se aika tehokas on. Eilen kuitenkin meikkasin koti-iltana ihan siksi, että voin testailla sitä käytössä.
Lähtötilannekuvaa ei ole. Ensimmäinen kuva n. 4h luomivärin laitosta:
Tosi "siistit" meikit. Ei hotsittanu tosiaan kun testitilannetta varten jotain lääppästä.
Voin kertoa itse, että heti meikkaamisen jälkeen väri tarttui todella tummasti kiinni pohjustukseen, joten tuossa väri on jo haalistunut jonkunverran.

Seuraava kuva vielä n. 2h tuosta äskeisestä:
Nyt väri on paennut luomivaosta selkeästi, ja luomi näyttää rasvaisemmalta.

Yhteenveto: tätä oli hauska kokeilla, ja suosittelen muitakin (vaikka jos ei ole varsinaista pohjustustuotetta) kokeilemaan, lähes ilmaistahan tämä oli. Ei silti vedä vertoja hyvälle, kaupan pohjustajalle. Tai en tiedä, Lumene ainakin oli kyllä tätä huonompaa.

Toisaalta itselläni kyllä pakenee luomivaosta väri ihan varsinaisella tuotteellakin hieman. Joten olisiko jollain suositella jotain extrahyvää mömmöä? Voisin harkita seuraavaksi jotain muuta, kun Malu Wilziä, vaikka se onkin kyllä ihan kumman laadukas! Onko se perinteinen UDPP, mihin sorrun?
Muitakin ehdotuksia siitä, miten luomiväreistä saa kaiken irti. Olen harkinnut tekeväni itse mixing mediumia, eli vettä ja glyseriiniä se taisi käytännössä olla.
Myöskin joku tumma sävy värien alle, millä saisi kivasti muunneltua värejä, ehkä joku geelilineri?

9 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Varmaan semmoset jumbokynät eri väreissä? Tai voidemaiset luomivärit puuteroituna? Koostumukseltaan saattais toimia ehkä? :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Jaa, joo niin! Ainakin Goshin kyniä on kai kehuttu? En vaan osais päättää mitkä värit ottaa, kun ne on aika kalliita :D Sitten nyxitkin vois toimia. Nyt tänään meinasin ostaa sen MaxFacktorin 2 värisen smokey -kynän et koittas luomarin alle.

starlight kirjoitti...

Myös Too Facedin Shadow Insurance on omille rasvoittuville luomilleni todella hyvä. Monesta paikasta olen lukenut kokemuksia, että on yhtä hyvä kuin UDPP. :)

.Nekku. kirjoitti...

Tsekkaa Detrivoren pohjustaja (www.detrivore.com), toimii ainakin minulla. Ja nimenomaan siinä tarkoituksessa, että otetaan luomiväristä kaikki irti. Pysyvyys on myös hyvä, mutta en tiedä miten toimii rasvaisemmilla luomilla.

Sekä jumbokyniä että voidemaisia luomivärejä kehotan minäkin kokeilemaan (MUS:n High Tech Lightereihin luotan itse myös). Mutta en puuteroisi, luomivärihän tavallaan ajaa saman asian. Ja tarttuu paremmin tahmealle pohjalle.

Celia kirjoitti...

Ai, kyllä minulla Lumenen pohjustaja on toiminut ainakin vallan mainiosti. :O Baari-iltojen jälkeen tulee usein mentyä meikit naamassa nukkumaan (juu tiedän, hyihyi) ja yleensä herätessäni silmämeikki on vielä täysin paikoillaan (oletetaan että olen meikannut vaikkapa lauantaina klo 18 ja herään sunnuntaina klo 14 eli 20h). :D Mutta meikkivoiteet ym. onkin sitten lähteneet kävelemään, joten siinä mielessä meikkiä ei ole voinut uusiokäyttää. :P

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

starlight: kuulostaa kivalta, koska mulla on tosiaan hieman rasvoittuvat luomet, jos ei muuten niin ainakin luomivaosta pakenee väri (okei monesti vasta 7h jälkeen) :P

Nekku: Toi alko kyllä kiinnostaan, halpa hinta, ja kun oon sun kuvia katsonut, niin varmasti se toimii :) Vois tilata sitten samalla jotkut luomiväritkin.

Celia: oho! No mulla se oli jotenkin keposta, siihen mihin oon tottunu :D kyllä se piti paikoillaan jokseenkin kaiken, mutta kun meikkaan aika halpismeikeillä, niin se ei oikein toistanu mitenkään niitä värejä.. mulla on myös rasvaiset luomet :) Siks kai tykkään et on tahmee primeri että sen voi taputellen lähmästä kiinni, että pysyy..

.Nekku. kirjoitti...

Huomasin, että tuossa antamassani nettiosoitteessa oli typo, oikea on www.detrivorecosmetics.com.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nekku: näköjään oli, googletin niin löyty kuitenkin :)

Fanny kirjoitti...

Mulla on käytössä Goshin vedenkestävä puikkoluomiväri ja hyvin toimii pohjalla. Haluaisin seuraavaksi kokeilla Lime Crimen eyeshadow helperiä, pitäis olla todella pitävä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...