maanantai 14. helmikuuta 2011

Inglottia lisää!

On oikeastaan jo puolisen vuotta pitänyt ostaa lisää Inglottia. Olen sen jälkeen kieltäytynyt ostamasta mitään muita luomivärejä, ja yhtä We care iconin palettia lukuunottamatta, olen siinä onnistunut.
Hinnat olivat tosin hiukan nousseet. Viiden napin freedomi, neliöillä oli 32€, joten otin sen ympyröillä, 28€.
Aika helmiäinen paletti tuli siis, lukuunottamatta mattavaaleaa.
Vas: Pearl 428, Pearl 454, Pearl 449, amc shine 41, Matte 351

Olisin ollut kyllä varma, että tuon vihreänkin koostumus olisi ollut pearl, aika lähellä sitä nuo amc shinet näköjään ovat. Paljaalla silmällä toisen paletin normaali amc on myös mielestäni ihan samanlainen kun D.S.:t.
Näistä pitää kuitenkin ottaa vielä meikkikuvat, kun en ihan saanut hohtoa oikeuksiinsa noissa kuvissa. ;)

Ensimmäisestä pakkauskuvasta huomaa myös mustan huulipunan. Se on Make Up Storen löytö, ja aivan ihana oranssihtava, joka sopii oranssiin/punertavaan tukkaan kun nenä päähän! Olen oikeasti etsinyt täydellistä oranssihtavaa punaa jo pitkään. Iloisemman uutisesta tekee se, että se maksoi löytökorissa vain 5,70€. Onneksi katsoin nuhruisen pahvipaketin sisälle, sillä sielä odotti iskemätön ja upeansävyinen puna!
Sävyn nimi on Trust (matt). En tiedä pitäisikö tämän olla siis matta, aika hohtava koostumus tässä mielestäni on. Kaunis silti. Erittäin mukava huulilla ja todella pysyvän tuntuinen. Voisin ostaa lisää MUS:in punia, mutta en tiedä suostunko siitä sen täyden 17€ maksamaan. Löytöpuolta tarkkailen kyllä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wow, tuo huulipuna on aivan ihana!

-Nea-

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Mulle tulikin itseasiassa sinä mieleen vähän, muistaakseni blogissasi vilahtelee paljon persikan/oranssinsävyjä kiilloissa, ja punissa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...