keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Hajustettua kynsilakkaa

Varmaan moni on tietoinen Rimmelin "uudesta" tuoksulakkasarjasta? Ostin nyt yhden, kauniin fuksian Cranberry zest nimisen.
Minusta tämä on ihanan raikas fuksia. Nämä siis kuivuessaan tuoksuvat imelältä, ja tämä tuoksuu kyllä siltä miltä se näyttääkin. Kaupassa syntyi jo mielikuva ja se piti paikkaansa. Imelä, punainen, mehujäinen. Tulee mieleen vadelma grandi -mehujää! Vaikka tämä kai karpaloinen pitäisi olla.
Minusta tuoksuvia lakkoja saisi nykyään olla enemmänkin. Ihan varmana ostelisin jos Opille, China Glazelle ja muille tulisi näitä. Rimmelillä kun värejä ei ollut montaa (ainakaan suomessa), tämän lisäksi ei yhtään mitä minulla jo ei olisi. (Muistaisin että tämän lisäksi hyllyssä oli vaaleankeltainen, persikkainen ja hieman violettinen)
 
Tämä kuva otettu hehkulampun valossa
 Muistan kun pienenäkin olin perso jo kaikelle tuoksuvalle. Silloinkin minulla oli pari tuoksuvaa lakkaa! Yksi oli ainakin ihana hopeavihreä glitterilakka, joka tuoksui kuivuessaan kiiviltä. Sitten muutenkin silloin joskus  90 -luvulla oli kaikkia ihania lakkoja. Äitin kanssa niitä osteltiin aina. Muistaako joku sellaiset nallenmuotoisissa lasipurkeissa olevat lakat? Meillä oli niitä ainakin hopea, ja mulla joku tyttöväri. Onneksi nyt taas alkaa löytämään vähän erilaisia lakkoja, tuossa kolme vuotta sitten oli vielä joku lakkojen lamavuosi, jolloin ei ollut mitään hienoja värejä suomen kaupoissa.

Näihin kynsiin vielä senverran, että koitin myös koristella, mutta ne menivät aika pieleen. Nyt parin tunnin päästä, poistin jo nämä lakkaukset kynsistäni. :D
Onko muilla jotain muistoja ihanan 90 -luvun lakoista? Jotain erikoisia, joita pitäisi olla vieläkin? :)

Nallepullolakkoja saa nykyään kyllä vielä jostain jenkeistä, mutta eipä täältä enää..

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitatko tälläisiä:

http://3.bp.blogspot.com/_SOwUxfqZmhI/S2lZ6WwKW4I/AAAAAAAAADU/EPcHn8jJSHM/s1600-h/alku.jpg

Mie muistan ! :-)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Anonyymi: just noita! :D ihania.. yhessä jenkkiblogissa oli noita iso läjä tässä taannoin, ja myös kissanmuotoisissa pulloissa! aws

Sonne kirjoitti...

Heei Color Clubillehan on tulossa niitä tuoksuvia, pakko saada! :D Nuo Rimmelinki omat näytti kivalle!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Sonne: aaai, kiva! :D en oo kuullukkan. Toi kuulostaa siltä, että vois mennä CC neitsyys >:) toivottavasti ne on väriltään kivoja kans!

Hantta kirjoitti...

Mulla on tollanen pastellinkeltainen. Muita en viittiny ostaa ku oli jo sen värisiä. Eikä nuo kynnet ollu ees pahat :)

Sonne kirjoitti...

Juu, musta ne näytti kivalle, kivan erilaisia värejä! Wicked Sweet on kokoelman nimi, googlella löytyy jo swatchejakin. :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Sonne: käväsin kattomassa color clubin kotisivuilta :P vaikkein neonväreistä silleen tykkää, mut pari semmosta oli, mitkä voisin haluta.. swatchit tietenkin eka katsoa :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Hantta: tuoksuuko se pastellinkeltanen sitruunalta? Vai miltä :D

Anonyymi kirjoitti...

Mä muistan ostaneeni Sokokselta joskus 90-luvun lopussa kynsilakan, jonka pystyi vetämään pois kynneltä. Siis sen poistoon ei ollut tarkoitus käyttää mitään poistoaineita. Se lakka ei tietenkään kestänyt kynsillä juuri mitään ja värejä oli muutama. Ihan hauska idea sinänsä.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Sonja: kuulostaa kyllä jännältä :D Ite en tollasta muista. Sama juttu tossa hajustetussa, että periaatteessa aika turha, mutta noita on vaan kiva kokeilla kaikkia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...