lauantai 17. syyskuuta 2011

Hjallo!

Olen postaillut nyt vähän vähemmän, varsinkin kynsijuttuja. Mitään epämääräistä tämän taustalla ei ole, minulla on vain vähän teknisiä ongelmia tietokoneen kanssa.
Olen kuvannut videolle yhden kynsituton ja meikkituton, mutta jostain syystä movie makerini ei nyt lue kumpaakaan videota, vaikka converterillä teen saman mitä ennen. Koneeni kansioissa on käsittelemättömät, suoraan convertteristä tuleet videot kaikki jemmassa, eikä se lue edes niitä ja niistä olen kerran jo samassa muodossa saanut muokattua ihan normaalisti videotpätkät. Mitään asetuksiakaan en ole muuttanut.

Olen siis jättänyt näiden parin postauksen varaan päivitykseni, joten en ole saanut tehtyä uusia. Meikkijuttuja on pari, mutta niitä olen lätkinyt tänne jo vähän liikaakin.

Tasapainoksi pidän tänään kynsienlaittoillan kavereiden kanssa, siitä varmaan tulee kuvia! (:


Laitoin söpön kuvan, koska ei kukaan voi olla vihainen minulle jos postauksessa on söpö kisu. :3

7 kommenttia:

hiutale kirjoitti...

Aww ihana tuo kitumivvi (8 Ja kyllähän hyvää jaksaa odottaa.. ;)

Ine kirjoitti...

Hmm. Jos mitään asetuksia ei ole muutettu, convertteriin tai movie makeriin on voinut tulla jokin päivitys joka on sitten tuhonnut yhteensopivuuden? Vanhemman version asentaminen voisi siinä tapauksessa auttaa (:

Sonia kirjoitti...

Mä niin näen sieluni silmin, kuinka toi kisu lähtee roudaamaan suussaan tollasta kabukia, jos on aitoa karvaa. :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

hiutale: heheee, se on söpö :P

Ine: en tiedä, mitään en ole ainakaan ladannut? Enkä ole ikinä movie makeriakaan ladannut mistään, koneen mukana tuli.. jos kokeilen sitä ladata jostain vanhempaa mallia (sehän on voinu päivittyä noiden windows-päivitysten mukana)

Sonia: hihiii n___n

Nunnu kirjoitti...

Kisukisukisu. Koko kissa vei tekstistä huomion? Mitäs sanoitkaan päivityksistä tai muusta?? :D Ei vaan tosiaan. Jospa kone kohta toimii yhteistyössä.

Ine kirjoitti...

Juu, varsinkin jos Movie Maker on tullut Windowsin mukana niin on erittäin todennäköistä että se on automaattisesti päivittynyt jonkun päivityksen mukana (: Ainakin kokeilun arvoinen keino on asentaa MM:n vanhempi versio.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nunnu: kisut on hyviä tossa ^^

Ine: koko movie makeri on muutenkin niin )=#(/"&, että en käyttäisi sitä, jos olisi joku muu ilmainen ja toimiva ladattavissa :D
(kokeilin btw asentaa vanhempaa, mutta tuli teksti, ettei voi koska mulla on koneella jo uudempi versio, onneksi ratkaisin jo ongelman)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...