sunnuntai 11. syyskuuta 2011

pari vihertävää silmämeikkiä

Voitin ihanaisen Sonian blogiarvonnan hetki sitten. Oli todella mukavaa voittaa, koska en ole ainakaan blogiarvonnoissa voittanut ikinä, plus palkinnot olivat aidosti sellaisia, mistä pidän kaikista. Nyt ainakin osaan varmuudella sanoa, koska olen nyt hieman kaikkia testaillut.

Yksi palkinnoista oli Make Up Storen Microshadow sävyssä Pascal, itse väri oli epävarma siihen asti, kun sain testattua sitä kunnolla. En oikeasti omista varmaan yhtään lähellekkään tämänsävyistä vihreää.
Olen käyttänyt sitä parin viimeisen päivän meikeissäni ja tykkään siitä todella.
En ole varma jäävätkö hileet vain pinnalle, vai onko niitä itse luomivärissäkin hieman. Niitä ei kuitenkaan ole liikaa tai ärsyttävästi, tuovat kivan lisän. Toivonkin, että himellystä on pinnan jälkeenkin.

Edellispäivän meikissä oli Pascalin kaverina Wet´n wildin Cool As Cucumber paletin sävyjä. Vaaleinta sävyä sisänurkassa ja kulmaluun alla häivytyksessä ja tumminta ulkonurkassa. 
Tänään yhdistin pascalin Goshin ruskeaan luomiväritrioon, tuloksena aika syksyinen meikki.

Pascal on siis mielestäni käytössä enemmän keltainen/omenainen, kun mitä sain kuvattua ylimpänä olevaan swatchikuvaan. Helppo levittää ja sopivan vaalea ollakseen "päävärinä" liikkuvalla luomella.

Molemmissa kuvissa muuten ripsarina Make Up Storen "Dark brown", jonka voitin myös samasta arvonnasta. Ripsarista en osannut ajatella mitään ennakkoon, mutta toistaiseksi pidän siitä.
Sävy ei mielestäni vaan ole mitenkään ruskea, vaikka miten kaverin kanssa katsottiin ja missä valossa tahansa, se on enemmän mustanharmaa. :D
Eniveis, ripsiväri tekee kivan kaarevat ripset (alimmissa kuvissa vähän sotkin, kun laitoin liikaa) ja erottelee ne. Mielestäni ylempien meikkikuvien lähikuvassa näkee kivasti, millaiset sillä saa. En siis käytä mitään ripsentaivuttimia ikinä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos inspiraatiosta. Oli pakko tänään pitkästä aikaa laittaa vihreä silmämeikki, se on jotenkin tosi kiva :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

asetonihuuruja: kiva kuulla :D vihreä on kyllä kiva väri, mutta tulee mullakin harvoin käytettyä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...