lauantai 10. syyskuuta 2011

Huulikiiltojen tuhoamisoperaatio

Tykkään huulikiilloista. Käytän niitä lähes aina, kun jossain käyn, viljelen niitä laukkuihin ja kodin jokaiseen nurkkaan.
Olen tästä huolimatta huomannut, että en muista milloin olisin tyhjän hylsyn heittänyt roskiin. Keräsinkin kaikki pakissa ja parissa laukussa olevat kiillot kasaan ja aloin funtsailemaan tilannetta.
Niitä on vähän reilunoloisesti (ainakin kaksi on jossain laukussa seilaamassa, en onnistunut löytämään), isossa osassa ei ole paljoakaan ainetta sisällä. Koin ihan fiksuksi "tehotuhota" kiilloista muutaman, ne missä on vähiten jäljellä ja missä päiväys on jäänyt jo taakse.
Ajattelin systeemiksi sellaista, että juhliessa valitsen minkä tahansa punan tai kiillon haluan, mutta arkena ottaisin tuhottavaksi muutaman kiillon, jotta saataisiin niitä jämiä ja vanhoja seasta pois.
Vas: Nyx Gloss - Frosted red, Lumene Natural Code - Icy melon, Loreal Glam Shine - Clear Crystal ja Maybelline - pure diamonds.

Kahdessa ekassa ei ole mennyt vielä päiväys ihan, mutta ovat lopussa ja vanhimmasta päästä huulikiiltojani. Kahdessa jälkimäisessä on taatusti jo mennyt päiväys, en tiedä miten hygieenistä niiden loppuunkäyttäminen on, mutta silti ajattelin ne käyttää. Kummassakaan ei ole paljoa jäljellä.

Nyxin tilalle joudun valitettavasti ostamaan joskus uuden tummanpunaisen kiillon, sillä se on ainoani, mutta ompa 3 vähemmän kuitenkin.

Ihan mielenkiintoista oikeasti saada joku tyhjäksi, näiden jälkeen voisi tehokäyttää muitakin, joissa on jäljellä max 1/5.

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Minulla kanssa noita huulikiiltoja riittää!!! Pelkästään käsilaukussani on jotain 10 kiiltoa ja kotona about 50-60. :D Osa on vieä iskemättömiä ja monet kiillot ovat autenttisia, sillä olen ottanut kiiltoa vain spaattelilla ja siitä sitten siveltimeen, jotta pysyvät hygienisinä työni vuoksi.

Mulla on yksi noita Seppälän Shimmer kiiltoja... mitä itse tykkäät? Mä inhosin sen hajua ja makua! Tosi kitkerän ja rasvaisen makuinen.

Crayon kirjoitti...

Mullakin jää huulikiillot aina jonnekin laatikon pohjalle lojumaan! :D Ne on kaupassa aina niin söpöissä purkeissa (jep, harrastan enemmän niitä hankalia purkkiversioita), et on pakko ostaa. Sit niitä käyttää hetken, kunnes kyllästyy/ne alkaa maistua pahalta, kun ovat jotain Seppälän halpiksia tms.. Sit niitä ei haluu enää käyttää, mut ei hyvää kiiltoa voi poiskaan heittää! Tajusin tän pari vuotta sitten, ja tein myös tuho-operaation ja heitin pois mm. ala-asteella hankittuja, kymmenisen vuotta vanhoja kiiltoja... :D

Mut komeet huulikiiltovarastot sulla, onnea vaan niiden hävittämiseen! :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Minna: ohhoh, sullahan sit on niitä :D Mutta sulla on tosiaan toi työ, niin sinänsä ymmärränkin :)

Shimmerkiillot.. noh.. ihanat värit, mutta en kestä sitä muovin makua mikä tulee suuhun :( en oikein tiedä saanko käytettyä, sain kuitenkin lahjaksi ne..

Crayon: Mulla ei onneks oo paljoakaan purkkeja, enää en pysty mitenkään ottaan kynsien takia :D Joskus lyhytkyntisenä tykkäsin body shopin purkkikiilloista.

Kiitos ja eiköhän noi kulu, kun mä kuitenkin käytän niitä :D kuluu vaan niin tasasesti, ettei aina huomaa, siks on kiva välillä tuhota ihan roskiin asti pari! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...