maanantai 12. syyskuuta 2011

Vaikutteita 20-luvulta meikkiin

Vähän heikommassa valaistuksessa tänään meikkailin ja kokeilin 20 -luvun tyylistä päivämeikkiä ja iltameikkiä.
Tein siis kaksi versiota, päivämeikki on enemmän pukevampi ja helppo käyttää oikeasti, iltameikki on enemmän teemameikki tai rohkeammalle ihmiselle.

Meikissä on myös hieman pallomaisesti poskipäille aseteltu ruskeanpunainen poskipuna, nukkemaiseksi muotoillut huulet ja silmistä koitettu tehdä pyöreämmät. Kulmat myös jätetty ohuemmiksi, siltä tätä voisi pitää mielestäni hyvinkin arkimeikkinä.

Tämä on tehty edellisen meikin päälle, silmiin lisätty pelkkää mustaa ja huulia muotoiltu vielä lisää "supummaksi" ja tummennettu. Rusehtava ja luonnollisempi poskipuna sai tilalleen pinkin, joka tekee meikistä vielä vähän ei-niin-arkisen.
Kulmakarvoja koitin työstää enemmän aleneviksi, mutta se osoittautui hieman haastavaksi..

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D sori kysyn ny uusiks ku et viimeks vatannu että onko niistä simpukkatyylisistä pinkkivalkosita kynsistä tulossa tutoriaalia ?

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Apua, miten mä oon ihan varma, että mä vastasin?

Mulla on siis vähän ongelmia videoiden tiedostomuotojen kanssa, en saa tällä hetkellä mitään toimiin movie makerin kanssa, enkä siis saa niitä youtubeenkaan.. Videon kuvaan ehkä tänään, mutta en tiedä millon saan sen nettin asti, jonossa on yks toinenkin :/

Vanquish kirjoitti...

Aivan ihania, varsinkin toi päivämeikki! Mitä oot käyttäny rajauksena? Erottuu just sopivasti :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos :D oliskohan rajauksena Elfin ruskea creme eyeliner?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...