lauantai 3. syyskuuta 2011

Persikkamaitoa

Esittelen nyt ennen kynsikoristelukuvia ja muuta oikeasti mielenkiintoistakin. Yhdet swatchikuvat eräästä lakasta.
Tälle lakalle oli suhteellisen kovat odotukset, sillä tilasin sen ranskislakaksi, kaikki tietää, että mieleisen värinen ranskislakka on tärkeä kapistus.

Tähän asti olen luottanut aika kovasti Opin Privacy pleaseen, joka on edelleenkin kiva. Flormarin nudekin on mukavan luonnollinen yhden kerroksen jälkeen.
Sitä iloa vaan kun ei tietenkään koskaan loputtomasti kestä, on aika hankkia muitakin. Päätin tilata siis persikkaan taittuvan sävyn China Glazelta. Nimi on Trousseau ja on oikein kauniin värinen:
Kyseessä on ilmeisesti vanhempi CG:n lakka, kun tuo pohjatarra on valkoinen? Omistan yhden toisenkin jossa on valkoinen nimitarra ja näissä molemmissa on jotain yhteistä. Nimittäin kumpikaan ei kuivu.
En tiedä onko kyseessä se, että lakat ovat yksinkertaisesti vanhentuneita, vai onko vanha koostumus vaan niin paljon surkeampi.
Edes siis vuorokauden kuivumisaika ei riitä, vaan lakka jää pehmeäksi. Tätä nyt voi käyttää todennäköisesti yhden kerroksen ranskislakkauksissa (enempää en muutenkaan käyttäisi), mutta sitä toista ei oikein voi. Kahta tai kolmea kerrosta on turha kuvitella käyttävänsä missän muodossa, edes pikakuivattavan alla.

Mutta väri on kiva.

6 kommenttia:

Sonne kirjoitti...

Persikkamaito - ihana kuvaus lakalle! :D Harmi jos on noin huonolaatuinen, näyttää nimittäin kivalle! :)

Rose kirjoitti...

Ihanan värinen, mutta harmi jos on huonoa laatua, eli ei kuivu. :/

Salla kirjoitti...

Mun piti juosta kanssa kynsilakkalaatikolle ja vilkaista yhden CG:n lakka, jonka kanssa mulla on ongelmia. Kyseessä Bashful ja täysin sama ongelma, se ei kuivu ei sitten millään. Ei mitään väliä kuinka ohut kerros on tai miten lakkaa yrittää kuivattaa, se ei vaan suostu yhteistyöhön.

Siinäkin siis valkoinen tarra pohjassa, eli allekirjoitan tuon vanhan lakan koostumus -teorian. Harmi vain, että se olisi täydellinen pohja ranskikselle ja sen takia minäkin sen tilasin.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Sonne: heh :P Niin mustakin, jo toinen tommonen kivansävynen haaleenmaitoväri, joka ei toimi :( pah..

Rose: niimpä! :/

Salla: Okei, pitää vältellä näitä tapauksia sitten! Vaikka vähän hankalaa joka lakasta onkia pohjakuvaa netistä..

Piia kirjoitti...

Ai että miten kaunis lakka! Kade!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Piia: jep :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...