tiistai 20. syyskuuta 2011

"simpukkatekniikka" videolla

Teknisistä vaikeuksista on toistaiseksi selvitty. Latasin uuden videoconvertterin, mutta en ihan vieläkään käsitä miksi vanha lopetti yhteistyön kun seinään, varsinkin niiden vanhojen videoiden kanssa. Syytän vaikka movea makeria, johon on luultavasti tullutkin koneen päivityksien mukana joku hassunhauska uudistus.

Näistä simpukkamaisista kynsistä haluttiin videotutoriaalia, joten minähän nyt reippaana sellaisen sitten tein. Näissä en ihan samanlaisia tee, mutta näytän sen tekniikan jota käytin näihin aikaisempiinkin kynsiin. Vaaleanpunaisista tuli vain paljon hienommat kun näistä, mutta tehkää te paremmin! ;)

 
(klikatkaa vaikka tämä video youtuben katseluruutuun, näkyy suurempana)
Valmiiden kynsien päälle laitoin China Glazen fairy dustia.

Kuvia pelkästä Club Havanasta:
Tämän lakan sain ilmaiseksi, kun tykkäsin Wet´n wildin tilapäivitystä taannoin facebookissa. Lakka kuuluu ilmeisesti syksyn uutuusväreihin ja itse ainakin pidän sävystä.

Kuivumisvauhdista en osaa sanoa mitään, sillä lähdin ulos ja käytin suoraan pikakuivattavaa, mutta levitettävyys ja kesto päällyslakan kanssa olivat ainakin hyviä.

Tällä hetkellä kynteni ovatkin muuten taas hieman lyhyet, aloin tökkäilemään kynsiäni taas kaikkialle ja pelkäsin niiden murtuvan kaikkien juurestaan asti, jos en lyhennä niitä itse. Tilaisuuttahan voi käyttää hyväksi tekemällä lyhyiden kynsien tutoriaalia taas! ;)

7 kommenttia:

Rose kirjoitti...

Kiitos tutosta! :)

PaRaDeaD kirjoitti...

Tätä pitää kyllä jossain vaiheessa koittaa, sen verran kivan näköistä jälkeä, muttei kuitenkaan näytä liian vaikealta. :D Kiitoksia tosiaan tutosta. :)

Elli kirjoitti...

Oi että nää on nii upeet! Pakko kyl joskus koittaa tehä tollaset. Kiitti tutosta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan raikkaat. :) Alko vain tehdä mieli satsumaa. :P :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Ole hyvä Rose! :P

PaRaDeaD: kannattaa, aikas iisi tekniikka on! :)

Elli: Kiitos itsellesi ^^

Serrated B: Nammm.. satsumaa :P ja mielellään body shopin satsumasuihkugeelin muodossa, ulkoisesti nautittuna xD

henna kirjoitti...

Ihania kynsiä! vau.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

kiitos henna! (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...