perjantai 11. kesäkuuta 2010

Blonds have more fun!?

Mut on hiuskriisi ajanut sitten ihan vieraalle maalle. Blondiuteen. Minä haluan olla blondi tämän kesän jälkeen! Ja aijon viettää blondina myös aikaa, sillä nyt on aineksiakin siihen ostettu.
Kertailempa vielä tässä lähiaikojen tukkahistoriaa...
Joskus toukokuun alussa tukka oli tämän värinen:
Sitten toukokuun lopulla tein yhden blondaavan värinpoiston, koska halusin vaaleammat ja oranssihtavammat hiukset. Vielä päälle luonnollisen tummanoranssi hiusväri (ja ihme myrmynaamakuva):
Sitten viimeviikkoon saakka olelin punaoranssipäisenä. Kunnes tuli vihdoin hankittua Liven Icy Blonde, jolla pääsin tähän saakka:
2 päivää sitten värjäsin vielä toisella Icy Blondella ja tein eilenaamulla tehohoidon Silver Maskilla:
Nonne. Tässä tilanteessa sitä sitten ollaan. Käytännössä olen jo aika hunajablondi.. tahdon kuitenkin kitkeä keltaisuuden pois. Sitä varten luulen tarvitsevani vielä ainakin yhden värjäyskerran jollain harmahtavalla värillä. Apunani minulla on kuitenkin nämä aineet:
Four Reasons -sarjan hopeashampoo (jota en ole vielä kertaakaan käyttänyt, huomenna sitten) ja color maskin silver väri.
Color mask oli kyllä aivan jumalallinen. Pidin sitä päässäni eilen aamusta peräti vartin ja pesin pois. Siinä todellakin on vaalentavia aineita, sillä se jätti yöpaitaan jälkiä. Lopputulos oli pehmoinen ja mukava.

Loppuun vielä ihkutusta Four Reasonsin pakkauksista. Ihania! Yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä. Tekstejä lukiessa tulee hyvä mieli :)
Ainakin iso osa on tunnettujen biisien nimistä tai kertosäkeistöstä muovattuja. Elämän pieniä iloja! Olen kyllä varma, että harkitsen jätti Tigipullon loppumisen jälkeen seuraavaksi shampooksi tämän sarjan tuotteita. Tietenkin ensin koeajan tämän, mutta kehuja olen ainakin lukenut.

5 kommenttia:

Pinja kirjoitti...

Mistä olet ostanut nuo hoitoaine jutut, tai siis nuo silveraineet?? :D

Anonyymi kirjoitti...

tuo hopeashampoo on taivaan lahja kaikille keltahiuksille; ite joskus nuorempana värjäsin kanssa blondiksi tummasta ja sain muutaman värinpoiston jälkeen tuon hopeashampoon avulla tukasta keltasuuden pois :) f

Laura kirjoitti...

Pinja: noi on Sokoksen kampaamopuolelta :) suosittelen. Hopeashampoo oli vain 8€ ja toi toinen muistaakseni 12€

mutukainen: no äläpä! :D tässä tänään pesin ekaa kertaa hopeashampoolla, eikä vielä ihan mitään tullut, vaikka 10 minsaa pidin.. mutta jossain lukikin, että vaatii muutaman kerran..

Anonyymi kirjoitti...

niinpä, se vaatii monta käsittelykertaa, enkä itekkään huomannu sitä niinkun väreissä että vaikutuksen näkee heti ku pesee pois vaan että sitte ku vertaat kuvia jonkun ajan kuluttua esimerkiks niin eiköhän jo näy ! ja arvaa tuleeko hirvee hinku värjätä tukkaa ku lukee tätä viimesintä postausta aaargghhh ei hyvä :D

Laura kirjoitti...

Värjää pois ;) toi on paha jos tulee hinku toteuttaa jotain :D siitä ei sit tavallaan pääse yli, ellei ennemmin tai myöhemmin värjää..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...