tiistai 29. kesäkuuta 2010

Luomiväreilyä vaihteeksi

Ekaks pitää hehkuttaa, että tämä on jo 200. postaus!??! OMG! Aluksi kaavailin tänne väliin arvontaa, mutten ole saanut hankittua juuri niitä palkintoja, jotka haluan. Eli arvontaa kaavailen sitten elokuulle, jolloin on abaut blogin kaksivuotispäivä ja virallisesti oikeastaan varsinaisessa muodossaan vuosipäivä.

Toiseksi pitää hehkuttaa läheisen sekatavaramyymälän olemassaoloa. Poikkesin ensimmäistä kertaa ihan huviksi, ja kappas. Kynsitarroja 30snt arkki. Niitä piti hei ostaa muutama!
Jotenkin innostuin myös maalailemaan luomiani erikoisemmin pitkästä aikaa. Ei nyt mitään superlopputuloksia, mutta saimpa taas leikkiä mineraalimeikeillä :) Muullakin kun peigellä.
(alempiin kuviin häivytin vähän lisää ja siksi hieman erilaiset)
Vähän ennennähtyjä väriyhdistelmiä taas ;D ehkä huomenna jopa jo tulossa toisenlaista päivitystä.

4 kommenttia:

Jossu kirjoitti...

Mistä kaupasta siis nuo tarrat? (: Yleensä perus tavaratalojen kynsitarrat on yli 5 e hintaisia :o

Laura kirjoitti...

Siis sellanen ihan minikauppa joka on tungettu tavaraa.. ja kaikkea avainten teettämisestä kynsitarroihin lattiasta kattoon :D hitsit kun en muista nimeä, koska mielestäni kyseessä on ketju. (muistaakseni olen ihan samanlaisessa ja nimisessä käynyt Hämeenlinnassa) JOS muistan katsoa sen joskus, niin voin tulla infoon sua sun blogiin? :P

cottoncandy kirjoitti...

Onks se kauppa RajaMarket? Ainaki meijän lähellä on sellanen, ja siellä myydään noita samoja tarroja, mut niis ei ollu hintaa:D

Laura kirjoitti...

Pitää kattoo joskus.. mä jotenkin aina unohdan sen puljun :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...