sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Neonperhoskynnet

Näillä uusillä kynsillä ei ainakaan tarvitsisi käyttää heijastimia pimeässä :D
Alla kolmas China Glaze E-bay tilauksesta. Eli Yellow Polka Dot Bikini. Tästä väristä tykkään oikeasti.! Ihan yliviivaustussin värinen.
Levittyvyys oli yhtä huono Sun Worshiperin kanssa. Eli jäi ihme kökköjä ja sitten kaikkia ihme roskai takertui ja ne näkyvät kuvissakin... Tätä tarvittiin 6 kerrosta, jotta tulos oli tarpeeksi peittävä.
Jotenkin oli taas koristelumielialaa, ja tämä lakka sai kaveriksi mattakaverin samalta merkiltä. Ihanaisen Purple Panicin.
En käyttänyt päälyslakkaa lainkaan, jotta lakkojen himmeä pinta pysyisi. Enkä omista mattalakkaa.
Aika kesäiset nämä ovat :D

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nammm! Ampparimehujäätä!

Laura kirjoitti...

No nytkun sanoit niin joo xD nams.

Sanna kirjoitti...

Ompas hienot värit! Ja hienot koristeet. Onko ne tarroja vai jonkinlaisia leimoja? Noiden kynsien kanssa ei tarvitse enää kuin saman väriset legginsit ;)

Laura kirjoitti...

Konadeilla leimattu noi rephoset :) Heh.. harmi ettei mulla vaatteissa ole oikeastaan kun mustaa.. pomppaa kivasti noi kynnet ;D

shiny kirjoitti...

Huh, no kyllä on kirkkaan väriset:) Varmaan tulee aina pirteäolo kun katsoo käsiin:)

I'm Lacking kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet.

Laura kirjoitti...

Kiitokset teille ^ :P
Joo tuli aikas pirteä olo.. sen aikaa kun sitä riitti.. nämä CG:n neonlakat kun ei oikein pysy ja nyt on parista kynnestä irronnu kokonaisena isot laatat

Anonyymi kirjoitti...

Huomasin että olet tilannut nonpareilboutiquesta vasta ja minua kiinnostaa tilauksesi toimitusaika, eli kauanko kesti? Odotan nimittäin itse nyt omaa tilautani ja toimituksesta on kulunut 17 arkipäivää.

Laura kirjoitti...

Joo olen, mutta en pysty lainkaan muistamaan miten kauan sieltä kesti.. jotenkin muistaisin, että alle 2vk?
Onha tämä kumma kun nyt muissakin nettikaupoissa joku jumittaa. Mulla alkaa oleen kans kohta 20päivää nailetc:stä! ja jollain muullakin oli sama>:S

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...