perjantai 11. kesäkuuta 2010

Mavalan kesälakkoja

Taas kerran heti alkuun inisen, kuinka olen päästänyt kunnet huonoon kuntoon.. syytän taas kerran töitä. Mutta kyllä nämä lakkojen värit selviävät kuvista. Nimittäin kotiini löysi nyt elämäni ekat Mavalan värilakat. Se kesäkokoelma oli vain niin herkullinen! Niin mun värisiä kaikki :)
Ostin samantein 3, koska Kicksissä oli tarjous 3 kahden hinnalla.. ja olen näissä asioissa vähän heikko..
Sitten voisin aloittaa omalla henk koht suosikillani. Ihanalla Candy Pinkillä! Tykkään ihan hulluna fluorityyppisestä hohdosta.
Jatkan muhkealla omintakeisella Volcanic Orangella. Tässä on jännän värinen hohto, joka tekee tästä oranssiksi aika jännän. En tiedä selviääkö se kuvista.
Viimeisinä kaikkein pettymyksellisin Flashy Violet. Siinä ei niinkun ole yhtään violettia! Ei varmana :D Odotin nimestänsä johtuen violettia flashia ja koitin sitten vähän joka valossa käännellä kynsiä.. mutta ei.. Vähän saman värinen lakka kun Natural Coden Drama Queen, mutta vaaleampi. Ei tämä siis ruma väri ole.. odotin vain jotain enemmän.

Kaikenkaikkiaan todella ihania värejä. Pakko kuitenkin hieman purnata, sillä lakat pysyivät minulla todella huonosti. Maksimissaan yhden vuorokauden siedettävinä..

7 kommenttia:

H kirjoitti...

Mä oon ostanut noista vasta yhden, sen Tangerinen. Oli tosi paksua ja inhottavaa, ei sillä lakattua saanut! Veikkaan kyl vähän et se pullo oli kaupassa avattu. Haaveilen kauheesti vihreistä lakoista nyt kesän kunniaksi, pakko varmaan tolla Kicksin alennuksella käydä hakemassa tän kokoelman vihreä juhannukseksi.

Nea kirjoitti...

Minulla on se vihreä, on kyllä ihana. Tuo violet ei tosiaan ollut ihan mitä odotin mutta oranssi on hieno :D

Nunnu kirjoitti...

Mulla on kans tuo tangerine, ja tykkään ihan älyttömästi! Muutenkin mavalan kynnet on suosikkejani! Ainoa vain, että mulla on sama homma ton pysyvyyden kanssa. Päivän kestää ja se on siinä :/

Laura kirjoitti...

H:Tangerine on kai se persikkainen? En muista et kuuluko sekin tohon samaan sarjaan.. Mutta se Electric green oli ihan hieno! :)

Nea: joo mä varmaan käyn nappasemassa sen vihreen :P ehkä..

Nunnu: no pienenä äiti aina sano et se ostaa mulle minkä lakan vaan, paisi ei Mavalaa, koska ne ei pysy.. nyt huomas et tais se mamma olla oikeessa :P en tiedä et sorrunko siihen vihreeseen viel..

Anonyymi kirjoitti...

Miten sulla noin pitkät kynnet? Kerros kaikki niksis ja vinkkis, kuinka usein työnnät kynsinauhoja, mitä tuotteita käytät? Kaikki! Mulla kun ne ei vaan kasva, voit vaikka kurkkaista blogistani: beautifulandchic.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Noi Mavalan uudet sävyt on todella ihanat♥

Laura kirjoitti...

Tarzan: mulla ei ole läheskään aina ollut pitkät kynnet :) Mulla on luonnostaan tosi pehmoset ja katkeilevat. Sitten rupesin enemmän viilailemaan ja rasvaamaan. Myöskin Trindin Nail Repair kuurilla on iso osa! Ilman sitä tämä olisi mahdotonta.
Katsoppas esim. tämä postaus: http://todellaupeeta.blogspot.com/2010/01/kultaisella-paalla.html
Tollaset mulla on ollu ennen :D
Kynsinauhoja en työntele kovin usein, koska se inhottaa.. satunnaisesti teen sitäkin silti :)
Toivottavasti oli apua tästä?

nessi: ne on! :P tosi "epämavalamaisia" ja siks niistä tykkäänkin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...