keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Vihdoinkin se suoristusrauta..

Tänään sitten otin ihan päivän tarkotukseks hankkia suoristusrauta jostain halpakaupasta. Merkki oli jo selvä, eli Remingtonia lähdin hakemaan, koska siitä on itselläni parhaita testikokemuksia. Niin ja onhan mulla joskus joku ihan kurppanen rauta ollut vaihtopäänä kihartimeen, mutta silläpä ei paljoa voinut suoristella.. repi tukkaa, eikä tehonnut. Myöskään en ajatellut mihinkään superkapulaan tuhlata, sillä en oikein ole suoristajatyyppiä. Ehkä jos se olisi päivittäisessä käytössä tarpeen.
Tällaisen sitten sain ostettua: 
(jätin pakettikuvan suuremmaksi, jos joku haluaa klikata ja nähdä vaikkapa kuinka turvallinen se on!)
Löytyy myös portaaton lämpötilasäädin ihan. Onhan se kiva.

Kuitenkin...Jo ensitestin jälkeen oli selvää, että joo.. tämä todellakin suoristaa ja hyvin! Entäs kiharat? Niitä olen kokeillut tehdä kaverin suoristusraudalla, vahingossa onnistuin.
Pienen youtubeseikkailun jälkeen opin vähän tekniikkaa ja sain kokeiltua vähän erilaatuisia kiharoitakin.
Ompa tämä kyllä kätevä vehje ja täysin hintansa väärti!
(joo en meinaa pariloida naamaani tolla oikeasti).

Tuon kapistuksen hinta olikin muuten jännä juttu. Hyllyssä sille oli ilmoitettu hinnaksi 23,90€. Kassa antoi hinnaksi 30.00€ ja netissä sen hintapyynnöt keikkuivat reilun 40€:n tuntumassa. Sain sen sitten tietenkin sillä 23,90€:lla, koska kaupan moka oli se hyllyn väärä hinta. Ihan mukava juttu :)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootkos muuten saanut sen nailetc:n paketin jo? Kyselin tuolla aiemmin siitä Nonpareil Boutiquesta..enkä muuten ole vieläkään saanut omaa pakettiani >:( Olen ollut yhteydessä sinne ja käyn vielä postissa kyselemässä.. Odotan myös Coastal Scentsin lähetystä ja sekin on laitettu tulemaan jo 10.6.

I'm Lacking kirjoitti...

Mä ostin puol vuotta sitten Remingtonin hiustenkuivaajaan (shine therapyn) mistä tulee hoitoainetta ja mietin että olis tilannut myös shine therapy -hiustensuoristajan (josta tulee kans avokadoöljyä) Nyt muutama viikko sitten jossain kun olis ton suoristajan tilannut, saanut sen kuivaajaan kaupan päälle :D. Ei tullut kuitenkaan tilattua.

Laura kirjoitti...

Anonyymi: Voi miten satuitkin just kysymään tänään! Mulle oli tullu pakettikortti, enkä ole tilannut nyt mitään joten sen on PAKKO olla se! (harmi et pitää oottaa huomiseen ennenkun sen hakee.. ja huomenna meen turkuun ja baah)
Toivotaan nyt että noi sunkin pakettis ilmestyy :( jotain viivettä kaikkialla nyt.. mulla kesti tosiaan sen 27pv tulla.

I'm Lacking: apua, mikä tuuri xD oon kuullu kans tosta hoitavasta suoristimesta jonkunverran hyvää. Halusin sit ihan tavallisen kun jotenkin sellanen olo, että se lähmäis tukkaa.. mut miten sellanen hiustenkuivaaja sit toimii? miten se öljy tulee?

Anonyymi kirjoitti...

Kävipä hauskasti, minunkin toinen pakettini saapui tänään!! =D

Laura kirjoitti...

Oi! ihanaa :) sielä on kansainvälisissä postilaitoksissa ollut vaan nyt joku isompi tukko..
Mut hitsi et oikeesti ärsii kun tällasissa "isommissa" kaupungeissa sen paketin voi aina hakee vasta seuraavana päivänä.. arg (siis jos on eka koitettu tuoda ovelle)

I'm Lacking kirjoitti...

Hiustenkuivaajaan pistetään patruuna (siinä on semmonen säiliö), kuivaajan mukana tuli 2 noita patruunoita. Sitten kun hiuksia kuivailee niin painetaan samalla yhestä napista jolloin sitä hoitoainetta tulee :).

Anonyymi kirjoitti...

Joo onhan se ärsyttävää lähtä hakemaan varsinki jos joutuu oottaan seuraavaan päivään.. Oonkin nyt yrittäny olla kotona siihen aikaan kun posti tulee nimittäin täällä se pakettikortti ei yleensä tule postiluukusta sillon kun postinjakaja yrittää sitä pakettia tuua..kerranki se kortti jätettiin vasta viikon päästä käynnistä =D

Laura kirjoitti...

I'm Lacking: kuulostaa kyllä mielenkiintoselta! :O saako niitä patruunoita sitten ostettua lisää?

Anonyymi: mulla ei oo käyny noin et eri aikaan tulis kortti.. mut ne päivät millon ne jättää on aina vaan niin huonoja! Kerran kävin kämpällä ennenkun muutin sinne ja oli tullu pakettikortti (noudettavissa seur.päiv) sit jäi yli viikon päähän se.. ja nyt tämä.. hyrr :D no mut parempi myöhään kun ei milloinkaan! olin jo hätyyttämässä avomiestä kirjottaan niille meiliä.

I'm Lacking kirjoitti...

Saa, ne maksaa muistaakseni Suomessa 12e/pkt (2patruunaa). Tuntuuhan toi 12e hieman suolaselta mutta mulla noi on ainakin riittänyt ihan kivasti. Tällä hetkellä en oo kyllä ihan varma mistä kaupoista niitä saa, mutta oon kuullut että Stockmannilla olis. Pitää varmaan käydä katsomassa seuraavan kerran kun ko. kauppaan osuu.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli vähän aikaa sitten tuollainen samanlainen suoristusrauta, mutta se otti ja meni rikki :--( Hyvä rauta kuitenkin oli, R.I.P.

Laura kirjoitti...

Höööh.. toivottavasti oma rauta kestää piiitkään xD okei tolla tahdilla mitä sitä käytän, varmaan hautaan asti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...