maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ihan eka Elf -tilaus.

Noniin. Tänään se sitten jo saapui. Elffit. Noin viikonverran kesti toimitus, eli ei paha. Lähinnä kuitenkin vain siveltimiä tilasin.
Sitten hieman epätarkoilla kuvilla esittelen siveltimet paremmin:
C-brush
Contour Brush
Concealer Brush
Sitten vielä tämä monitoimimömmö, eli All Over Color Stick.
Ihan mukava tuote! Ajattelin sitten luomien pohjustukseen, yhden vanhan H&M:n Hello Kitty paletin kanssa. Tietty myös uudet siveltimet testasin.
Mun mielestä tosi hyvin toimi toi väripuikko että siveltimet. Ihan siis höttöisen halpisluomivärinkin kanssa :) Noi on meinaan aika murenevia. 

Yhteenveto: kaikki toimii, niinkun pitääkin ja siveltimiä tulen ihan  varmana tilaamaan vielä pari!!

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Saisiko vielä tarkennusta mistä tilasti tuotteet ja mitä ne maksoivat? Mieli tekisi kovasti uusia siveltimiä, mutta rahatilanne on opiskelijalla aina vähän heikko, joten halvoilla ja laadukkailla siveltimillä olisi käyttöä. Harvoin kuitenkaan halpa ja laadukas sopii samaan lauseeseen. :) Kiinnostava blogi sinulla. *tykkää*

Laura kirjoitti...

Kiitos :D ja aivan.. olisin voinut sen nettiosoitteenkin lisätä tekstiin. Täältä siis tilasin: http://eyeslipsface.co.uk/

Tuolta Studiopuolelta ovat nuo siveltimet ja suurinosa näyttää olevan euroissa tasan 4€ kpl :) Ite ainakin tykkään näistä ihan hulluna! En olis uskonu tällasta hinta-laatusuhdetta.
Toi väripuikkokin oli jonkun euron.
(postaritkaan ei tolla puljulla oo mitkään kalliit, mutta satunnaisina iltoina ilmaset)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...