lauantai 5. kesäkuuta 2010

Maybellinen ripsarit.. ne ainoat oikeat minulle?

Tänään saapui ensimmäinen nettitilauksien putken paketti. Elikkäs Pretty.fi nettikaupan tilaus. Hyvin erikoislaatuinen sellainen. Nimittäin pidin malttini! Minä tarvitsin oikeasti vain ripsarin, naamamömmöä ja terottimen (luovutin jo.. ei se vanha hukattu tule löytymään :< ). Ainoa harkitsematon extra oli kabuki, koska tarvitsen tässä hieman sellaista väliaikaisesti. Mutta ei yhtään mitään turhaa, söpöä, fantsun väristä tai kimaltelevaa? Siis wut?
Tänään tosiaan olin onnellinen myös, että kun se postitäti sitä kelloa soitti niin sielä oli oikeasti jotain tilattua... kun eilen sitä ovea innoissani ryntäsin kosmetiikan iloissa avaamaan, sainkin jonkun klamydiatestin. No jes... odotin kynsilakkoja... sain .. tuon... (liittyy siis johonkin Oulun yliopiston tutkimukseen, johon oli arvottu jotain väkeä tekemään tuon ja jos halusi sen tehdä, tuli rekata netissä ja pyytää testi kotiin.. itse unohdin moisen kirjeen jonnekkin maton alle ja testi tuli silti....  tai sitten naapirit on raportoinu mun siveettömästä elämänlaadusta).

Sitten ihan siihen tänpäiväseen pakettiin. Tässäpä sisältö (pakkaukset revin taas niin intohimoisesti heti, ettei niitä ole kuvassa):
Eikös olekkin ihan älykkään maltillinen setti tarvekamaa?
Kiva sattuma silleenkin, että paketti tuli kun olin meikaamassa ja meikki oli ripsaria vailla valmis.. eli ripsari heti testiin. Nimihän on siis Maybelline lash Expansion.
Minä rakastuin.. Colossalin jälkeen luulin, ettei yksikään kapeaharjainen ole enää juttuni.. mutta Maybelline teki sen taas.. On muuten nykyään ihan ehdoton ripsarisuosikkimerkki! <3
Tossa kuvassa harja näyttää normaalilta, mutta musta se on luonnossa ehkä tavallista enemmän kärkeenpäin kapeneva, eli tulee nurkat kauniisti käytyä tolla läpi.
Sitten tuloksiin.. en tiedä miten kuvat, tai ainakaan näin lähikuvat puhuvat puolestaan, mutta tässäpä näitä:
Yllä siis tilanne aamulla.. ehkä vähän voisi opetella sitä siksakliikettä, niin saisi wölyymiäkin.
Seuraava kuva onkin sitten tasantarkkaan 14h myöhemmin.:
MULLA ON TULLU TYÖRYPPYJÄ SILMIEN ALLE!!!1111 Mutta.. pointti siis, että hyvin on pysyny!

Jotenkin outoa oli muuten tilata ripsari netistä, kun tällaset ostokset yleensä teen kaupasta. Miksi sitten tilasin? No hinta.. Prettyllä on nuo perustuotteetkin vain yksinkertaisesti halvempia. Jos malttaa luopua kauppaostosten riemusta, niin säästää rahaa. Eikä tarvitse odottaa paria arkipäivää kauempaa. Kuulostaa mainospuheelta, mutta samat tekstit sanoisin muillekkin firmoille.. jos tällaisia Suomessa vain olisi ;)

Loppuun pakollista kynsiasiaa. Oli eilenaamulla sävyt jotenkin vähissä mun pakista, joten keksin oman. Alla kaksi kerrosta korallista Lumenen kevein askelin lakkaa ja päällä yksi kerros China Glaxen Sexyä.
En tiedä kuvasta, mutta livenä nämä näyttävät kivalta hieman ruskettunutta ihoa vasten (joo ei näy kuvassa). Mieleen tulee sellaiset suomalaiset mummot, jotka asuvat etelässä ruskettuneina eläkeloma-asunnoissa. Siis jos itse olisin sellainen, niin käyttäisin tällaista lakkaa. Siksi annoinkin tälle omalle sävylle hienon nimen.. Gabana Granma.Mitä luulette? Aukeaisiko paikka esim Opin nimenkeksintäpuolelta? :D

7 kommenttia:

H kirjoitti...

Mä just testasin ekaa Maybellinen ripsariani ja yllätyin, miten helposti sillä sai kivan tuloksen! Lash Stilettolla siis aloitin kun ne olivat Sokoksella hintaan 15 €/2 kpl.

Pretty.fi tulee halvemmaksi vielä postikuluineen?

Laura kirjoitti...

Tuli ainakin mulla noissa kaikissa, sillä postarit on lähes aina sen 3,5. Poikkeuksista on ilmoitettu erikseen. Sitten tuo ripsari oli 7€ plus tilasin päälle muutakin.. tietty kannattaa katsoa, mitä ostaa ja onko jossain tarjouksia :P

S kirjoitti...

Mä oon kanssa rakastunut Maybellinen ripsiväreihin, enkä suostu niistä luopumaan. Cove Girlin on toiset suosikit, mutten koskaan jaksa niitä tilailla ebaystä.

Laura kirjoitti...

Ainakin on kiva tietää, et mitä menee ostámaan, jos haluaa kokeilla uutta... ettei tarvitse ihan sikaa säkissä ostaa :D Maybellinelläkin on noita vaihtoehtoja

Mirssiina kirjoitti...

Mitä nuo muut kuvassa olevat tuotteet ovat, jotka tilasit? Etenkin mietin tuota "naamamömmöä" ;D

Anonyymi kirjoitti...

Sitä mä tässä vaan, että mainion granmasi tulisi oikeasti olla grandma.

Kesäterveisin se sama henkilö, joka aikoinaan huomautti sinulle Goshin Rainbow-lakan nimen oikeinkirjoituksesta ;)

Laura kirjoitti...

Mirssiina: siis ripsiväri, terotin, kabuki ja naamamömmö, josta en oikeasti tiedä enää itsekkään, mitä se on.. ei ollut mitä luulin :D Nyt käytän sitä sitten poskipäiden punotukseen?

Anonyymi: oujes, tuo isoäiti oli onneksi puhdas typo :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...