torstai 25. helmikuuta 2010

DivaDots

Voi että mä taas odotan kevättä. Koska alkaa taas ahdistaa tuhannet talvivaatekerrokset. Ei talvessa sinänsä muuta vikaa ole, kun mulla on vaan niin paljon vähemmän talvivaatteita, että kyllästyn.

Sitten toisekseen, tein taas klassiset ja koristelin kynsiäni ajattelematta mitään. Aluksi kuitenkin päätin jatkaa hieman unholaan jääneiden lakkojen käyttämistä. Ei tämä GOSHin Diva mikään ruma ole! Ehkä vain hieman mitäänsanomaton. Tein päässäni myös hieman yhteenlaskuja, ja huomasin, että kaikki vähemmälle käytölle jääneet lakat ovat luonnon/syksyisen värejä.. Mun juttu onkin ollu aina räikeät, viileät ja murretut värit :)

Siihen sitten pieniä pilkkusia, jotka saivat kynteni näyttämään jotenkin.. sienimäisiltä?

Loppuun vielä pieni vaatekollaasi NewLookilta. Tiedän, ettei kyseisen puljun vaatteet nyt niin kamalan laadukkaita ole, mutta kun niiden kuteet on vaan aina ihan mun tyylisiä!
 
Eli.. 
-Pitkähihaisia on aina liian vähän. Kuvassa oleva raitayksilö näytti aluksi tummansiniseltä, mutta kyllä tekstissä oli musta. 
-Matalapohjaisia kenkiä on ostettava jopatapauksessa aina, koska en voi koko kesää kävellä huonojen polvien takia aina korkkareilla. No sehän sopii, sillä mä oon lämmenny nykyään aina vaan enemmän matalillekkin kengille kun niihin on tullu niin mielettömän sulosia valikoimia!
-Mä oon koko elämäni tahtonut juuri kuvassa olevan uimapuvun mallista uikkaria!! Siis se on ihan pakko saada!!!! Pakko!!! Tosin mustana olis ollu vielä parempi. 
-Sydänselkä mekko.. tarviiko tätä hei edes selittää? SÖPÖ! Edestäkin tosi nätti. Tosin värinä tummansininen.
-Siipiveikot puolestaan ovat korvakorut. En edes jaksa muistaa, kuinka kauan olen siipikorviksia halunnut..

Tämmöistä siis tänään :D

3 kommenttia:

*~SL kirjoitti...

Ihanat kynnet!

Sanni kirjoitti...

Oi toi mekko on kiva! Ja kiva lukea näitä sun kynsipostauksia, oon itse ollu viimeaikoina tosi laiska kynsien suhteen, ehkä tästä innostuneena vähän rhhdistäydyn:)

Laura kirjoitti...

Kiitos :P Joo no kynsien laittelukin on joskus kausiluontosta.. joskus tulee isompiaki taukoja, kun ei vaan jaksa :) Sillon onki paras ettiä inspistä netin kuvista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...