lauantai 20. helmikuuta 2010

Pinky, pinky...

Tästä tulee aika pinkki postaus. Taas kerran huomaan, kuinka rakastan inhokkivärejäni kaikessa kosmetiikka/kynsihömpässä.
Ideahan lähti siitä, kun halusin lakata kynnet jollakin lakalla, jota en ole käyttänyt pitkiin aikoihin.

Aika unholaan oli jäänyt L.A Colors, Intensen neljän päkki ja sen neonlakat.. joten.. valitsin pinkin!!

 

Voin kertoa, että tämä on ollut ihan alusta asti se oma the-pinkkini. Valittuni.. eli ainakaan ei ole ollut tarvetta/halua etsiä parempaa. Ihan kunnon neon.


Kuvassa siis 2 kerrosta. Nämä ovat oikein laadukkaita lakkoja hintaansa nähden, levittyy oikein tasaisesti ja pysyy aika kauan.
Tein myös koristukset, mutta sössin ne.. hehheh... eli huomenna viimeistään koristelen varmaan uusiksi ja vähän fiksummin :)

Sitten.. eräs toinen pinkkijuttu. Poikkesin H&M:ssä odotellessani bussia viimeviikolla ja löysin asian, jonka niin tarvin ja halusin! Hello Kitty kynsienlaittosetti :D Mukana (hyödyttömän olonen) kynsinauhatikko, pinkit kynsileikkurit ja nelovaiheinen kynsienkuorinta/kiilloitusviila joka oli se pääsyy, miksi paketin ostin.
Hintaa taisi olla 2,9€, mutta liikkeessä oli valitsemastaan tuotteesta pois -20% niin sain parikymmentäsenttiä pois..

 
 Tätä pussukkaahan voi käyttää vaikka mihin säilytykseen, kun on aika iso parille pikkutuotteelle! Tällä hetkellä siinä on kynsijuttuja, mutta siihenhän voisi laittaa vaikka konadlaattoja.

 
Toi kynsiviilahärpäke oikeasti toimii! Ihan hyvä siis väliaikavälineeksi.
Ps niin ja olenko vähän tyhmä mutta.. mitä tuolla kumisella ja viistolla kärjellä tehdään? Liittyykö sekin kynsinauhoihin? Meinaan ei toimi mulla, ihan pehmo sellaiseen.. vaikka liottelin kuin pehmoiseksi kynsinauhat :D

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...