keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Herttaisia kirppislöytöjä.

Taas kerran löytyi kirppikseltä kaikkea ihanaa, kun tili on melkein nollassa. Pari tuotetta kuitenkin oli ihan pakkopakko ostaa, tai jäisi niin paljon kaivertamaan. Onneksi aika halpoja olivat.
 
Mä rakastan todella paljon vanhoja aikakauslehtiä! Ne on niin kauniita ja hauskoja. Aina jos jossain on ollut luettavana, niin olen varmana ekana kimpussa. No nyt Radiokirppikselle oli tuotu ihan vinopino näitä. Siis ainakin 6 pinoa! Suurinosa vuosikymmeniltä 40-80 ja suurimmaksi osaksi varmaan Suomen kuvalehtiä.. oli seassa tietty muitakin. No  nuo paksummat ja suuremmat lehdet olivat 2€ kpl ja pienemmät 1€.. Eihän noilla hinnoilla raaski montaa ostaa, mutta ainakin sain sielulle rauhan, sillä olen tällaisia aina tahtonut. Eikä mulla ole mitään mystisiä mummon vinttikomeroita ollut, mitä penkoa.
Sitten löysin myös kengät:

 
Siis en voi olla muuta kuin tooosi onnellinen. Siis ihan täydelliset kävelykengät! Hintaa 4€.  Olen etsinyt jo kauan juuri tämän korkuisella ja mallisella korolla varustettuja kenkiä, eli ei liian korkeita. Sitten tämän värikin on ollut ostolistalla. Päältä kengät ovat jotenkin herttaisen maskuliiniset, mutta kokonaisuus on täydellinen.

Kuva liian paksujen mustien sukkisten kanssa:Ei kyllä oikeastaan haittaa jos rahaa meni näihin kaikkiin 7€. Luulen, että aika moni muukin olisi tämäntapaisessa tilanteessa valmis elämään makaroonilla pari päivää?

2 kommenttia:

Sipuli kirjoitti...

Oihh, lahjoita mulle nuo lehdet!

Laura kirjoitti...

Eeeei :D minun lehdet! *murisee*

Pistän tänne jossain vaiheessa näitä "Parhaita paloja" noista..tosin kameralaadulla.. ei ola skanneria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...