sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Missä on kengän paikka? :(

Vaikka ollaan asuttu tässä kivassa somassa kämpässä nyt lähemmäs 4kk, etsii silti moni juttu vielä paikkaansa täälä. Esimerkkinä keittiön koristehyllyt ovat koottu rumasti täyteen kaikkea, laukkujen paikka, kenkien paikka, vaatehyllyn eteen kangas ja monia muita pienia juttuja.
Tänään pohdin kenkien säilytystä.

Aikaisemmin ainoa kengille suunnattu hyllykkö on ollut eteisen kiinteä ja hyvinkin kiva pöytä joka näkyy tässä .
Siihen kun ei vain mahdu kun juuri ne käytetyimmät kengät vuodenaikojen mukaan.

Sitten täälä ovat yöpyneet lähes kaikki kengät tähänasti:
 
Joo ei kovin kaunista. Raukat yksin pimeässä :( ja arvatkaa tuleeko noita kenkiä käytettyä, jos pidän niitä jossain laatikoissa?? Kämpässä on vain pari otollista paikkaa pitää kenkiä, laukkuja ja muuta sälää jotenkin:

 
Näihin on kai koitettava viritellä jotakin joskus kun on rahaa.. alemman kuvan yläreunassa on sitten taas valonkatkaisija, joten  kovin korkeaa mitään siihen ei voi laittaa.

Tänään sain kuitenkin jotain aikaiseksi. Laitoin vaatehyllyn alas 2 laiskuudesteni takia, pölyttymässä ollutta hyllyä. Sain sinne paikan 10:lle kenkäparille.

Sielä ovat he. Jos hommaan vielä 2 hyllyä, niin on varaa siirrellä hyllyt uudestaan niin, että tähän saa päälle vielä kengille tilaa. Itseasiassa olisi varaa vielä kahdelle kerroksellekkin! Näinollen 30paria saisi kodin. Sitten voisin käyttää olemassa olleet tyhjät kohdat asuste/korusäilytykseen.
Onneks mulla ei myöskään ole enää kauheasti kenkiä :) Olen saanut käytettyä niitä niin paljon loppuun ja vältellyt ostamista. Ennen muuttoa lensi roskiin ainakin 7 paria ja tänään 4 :D

Loppuun kuva vielä eilisistä pinkeistä kynsistä koristuksilla:
 
Joo ne on photoshopattu oikean värisiksi. Kamera väitti niitä neonoranssinpunaisiksi??


PS: ja MUISTAKAA OSALLISTUA ARVONTAAN! Eli Fashioned in Finland -blogissa on hiienoja palkintoja nyt tyrkyllä. Aikaa on huomiseen eli 22.2 asti! Sinne pääset tästä. 

Herään näihin kisoihin aina vasta kun DL on melkein mennyt :D


Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...