torstai 4. helmikuuta 2010

Kauneushömpän minitauko ja tuorein kevätmuoti

Nyt on ollut kynsi tai meikkikuvat hieman vähemmällä. Ei kuitenkaan pitkään, sillä syy niiden puuttumiseen päättyy ensiviikon perjantaina.
Olen siis änkenyt itseni taas kerran mukaan teatterin takapiruksi., eli lavaste/tarpeistoapulaiseksi. Kyseessä on sellainen siisti "Pää edellä" taideprojekti. Itse esityksen lisäksi on samoissa tiloissa runsaasti taidettakin.

Tässä kynsimuotia eiliseltä:

Lakkana toimii siis musta, punainen ja valkoinen spraymaali. Ihanaa. Tuossa kuvasa käteni on siis puhtaat. Yhdessä välissä koko käsi oli kirkkaanpunainen.

Emmehän me sallisi asukuvan puuttumista?? Tässä kuvassa on siis Vapaa Valinnan olohousut, huppari Saksasta ja Hellsinki T-paita. Upea "biker jacket" on itse tuunattu vanhasta palokunnan savusukelluspuvusta.

Jotta tekemiskuvatkaan eivät loppuisi niin:

Työstän täysin normaalisti tuota pukua. Yritän siis leikata supervahvasta kankaasta irti hupun. Nämä hiton XL -kokoiset miesten asut pitää saada jotenkin päälle kahdelle sirolli lukioilaistytölle.

Mitäs tykkäätte tästä uudesta talvi-kevät 2010 muodista?


Pssst: parin päivän sisään on tulossa mun ekat mineraalimeikkikokeilut ;)

2 kommenttia:

Richie kirjoitti...

vai että pää edellä. iha jees se varmaa on, mun entine kuvisryhmä tekee/teki sinne pukuhuoneesee sellasen taidepläjäyksen mut en itseasiassa tiedä tarkalleen mitä. ite olin suunnittelemassa sitä ja mun ideat oli kuulemma kelvannu sinne että JEE 8>

Laura kirjoitti...

Joo no mä varmaan oon laahustanu niiden ohi muutamia(tuhansia) kertoja :D Sielä on tosiaan aika monesta eri koulusta juttuja..plus yksityisiltä taiteilijoilta..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...