maanantai 22. helmikuuta 2010

Raitakynnet (syksyn väreissä? :D)

Mä en oikein osaa tehdä huoliteltuja kynsiä. Siis livenä ne näyttää ihan hienoilta, mut kun ottaa kuvan niin ne on rakeiset, suttuiset ja kaikkia. Angs. No tänään tällaset:

 
Kulta on Casuelle cosmeticsin ja musta+kupari 2way nail art lakkoja.  Ei siis sinänsä muuta vikaa, kun et aika syksyisen väriset :D Eikä oo silleen yhtään "mun väriset", mut hei.. ei kynsissä tarvikkaan olla??

Sitten yleiseen asiaan. 
Minä käyn nyt hygieniapassikurssilla!! Hahhaa, ideana ihan vaan laajentaa työpaikkamahiksia ja kun toi ilmanenkin kerran on. Normaalisti on kai sen 25-35€. Tiedän nyt ainakin mitä ovat fakultatiiviset aerobit ja anaerobit.. sun muut aerobit.

Jatkoa sitten ruokateemalla näin poikkeuksellisesti. Ei muuten, mutta on ihan pakko iloita, kuinka tein kerrankin oikean ruuan makuisen tähderuuan!

Kaikki alkoi kun mietin, että jäänkö taa ilman ruokaa illasta (joskus tekis hyvää kyl), mutta enhän mä voinu. Aloin penkomaan kaikkia kaapista löytyviä juttuja ja löysinkin nökäreen pakastevihanneksenjämiä, parit katkaravut ja tölkin kookosmaitoa. Ensin mietin et nuudeliwokilta kuulostais, mut ei ollu nudelskuja. No sit aloin työstämään keittoa. Mainitsemieni aineksien sekaan heitin suolaa, sokeria, valkosipulimurskaa ja paljon kuivattua chili&lime seosta (täydellinen kookosmaidon kanssa). 
hetken kuluttua kuitenkin hokasin, et hei! Riisiä sekaan, kun keitän aika usein riisin osittain maitoihin sun muihin.
No tiesin mä ettei siitä pahaa tulisi, mutta tämä niiin yllätti! Ruoka oli siis ihanaa! Kuvassa se näyttää ehkä vähän ällöltä ja kuivalta, mutta oli oikeasti ihanan kermaisaa ja mausteista. Nam.

Et ei tässä muuta :D

3 kommenttia:

Sonne kirjoitti...

Ruoka näyttää herrkulliselle! ;D Ja kivat kynnet. :]

S kirjoitti...

oi tykkäilen kynsistäsi, ihanasti sopii värit toisiinsa (:

Laura kirjoitti...

Kiitos Sonne ja S :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...