maanantai 8. helmikuuta 2010

Syntisiä lakkoja

Löysin aivan ihanat Sinful colorssin kynsilakat Seppälästä perjantaina! Vatvoin varmaan 20min kumman otan. Toinen on vaan niin mua, mutta toinen taas pisti silmään ihan ekana. Tyypilliseen tapaan ostin molemmat :D

Vas: Fiji ja Oik:Fuchsia Purple

Niin tietenkin tuo fuksian värinen oli se "niiin mun väri" -lakka.  Onhan ne kuitenkin ihania molemmta.
Pakko myös mainita esimerkkinä Sinful colorssit, että tykkään kun jokaisessa Seppälässä ei ole myynnissä samoja lakkoja samaan aikaan. Siis tässä tulee löytämisen ilo parhaimmillaan! Nimittäin mielestäni näitä/jompaakumpaa ei ole ollut (ainakaan ennen) Koskikeskuksen Seppälässä. Nämä ovat siis Tullintorin liikkeestä. Muutenkin on ihan kiva kun ei tavallaan koskaan tiedä, mitä sävyjä löytyy. Tietenkin silloin huono jos etsii jotakin tiettyä.. mutta itse harvemmin jätän ostamatta sellaisia lakkoja, mitkä on vain pakko saada. Ihan vain siksi, etten jaksa kissojen ja koirien kanssa haeskella myöhemmin.

Ehdin Fijiä kokeillakkin jo kynsiin. Voin sanoa, että tykkään vielä enemmän kun luulin! Ihanaihana! Tosin lakka on luonnossa hieman enemmän punaiseen/fuksiaan vivahtava värillisen shimmerinsä ansiosta. Eikä siis lainkaan noin kylmän yksitoikkoinen.
(tähän sopisi niin jotkut hempeät konadit, mutta jaksoin keskittyä kynsiini vasta eilen illalla ja tänään on työpäivä, eli kynnet menevät 100 varmasti pilalle).


Löysin myöskin Tullintorin K-kaupasta hauskan löydön. Toisenlaisen Wowitölkin, kun mitä olen joskus löytänyt! Siksi siis hauska, että juuri päivää ennen mietin, että onko näitä muunlaisiakin.

Myöskin tämä oli hyvin ärtsyn väristä. Sellaista luonnottoman räikeän oranssinpunaista. Edellinen oli kunnon turkoosinsinistä (siis räikeämpää kun Spiderman tai Raketti limpparit silloin aikanaan, jos joku muistaa)


..ja hienosti taas sulautin wow-mountain dewit ja kynsilakat :D 
Vielä tahdon myös mainita, että olen nyt ihan yssin kotona. Olen vielä illallakin ja huomen illalla ja ja.. niin. Pakollinen siviilipalvelus vei miehen (aka kotiorjan) pois. Ainakin muutamaksi viikoksi. Höhhöh :< Tuntuu hassulta. Eka kerta olla erossa näin pitkään aikaan ja ihan eka kerta näin yhdessä asumisen aikana. Ei tässä nyt mitään paniikkia ole, vain hieman sellainen "joku puuttuu" -olo :)

2 kommenttia:

Sipuli kirjoitti...

Mitä vattua? Wow-tölkkejä??

Serkkupojalle hyvä lahja. :)

Nuo uudet kynsilakat ovat todella hienoja!

Laura kirjoitti...

Joo :D sinisen löysin Citymarketista ja tuo oranssi on pienehkön K-kaupan hyllystä.. mut niillä onkin joku "erikoisempien" jenkkilimujen tölkkivalikoima siel. Hauska ja vieläpä halpa lahja jos löytää noita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...