tiistai 16. helmikuuta 2010

Koristelulakkoiii!

Tänään jaksoin hakea postista sielä viikon muhineen E-Bayn paketin. Tällä kertaa tuli suhteellisen nopeasti (pari-kolme viikkoa). Niin ja kaikki 24kpl maksoivat yhteensä toimituksineen n.11€.
 
Tässä kokonainen muhkea rivistö uljaita lakkoja, valmiina Lauran käyttöön! Olisin ehkäpä toivonut enemmän metallinsävylakkoja tai niihin jotakin vihreää saävyä. No ei se mitään, aina voi sekotella ja ostella.
Sitten harmaavaleanpunaiset kynnet, käyttäen alla Models Ownin Grey Daytä.

10 kommenttia:

Sonne kirjoitti...

Voi hitto, sulla oli paljo ihanampia lakkoja ku mun paketissa! Keneltä eBay-myyjältä tilasit? :o

Laura kirjoitti...

Ääs.. en osaa sanoa nyt kun tilasin poikakaverin tunnuksilla.. ja se on sielä sivarissa niin ei pääse tsekkaan. Mut hei, jos tahdot vaihtaa? Mulla olis noita kimaltavia pari liikaa? :D Jos sulla olis ylimääräsiä helmiäisiä.

Laura kirjoitti...

.plus et mulla on 2 melkein samanlaista vaaleanpunasta ja ja.. mullei oo yhtään kunnon vihreetä :D

Sonne kirjoitti...

Heei haluatko vaihtaa sellasen pinkin vihreeseen? Mulla ois tämmönen http://huuto.net/kohteet/two-way-nail-art-pen--brush-tummanvihrea/128711509 tummanvihreä käyttämätön.

Laura kirjoitti...

Niin hei miksei?! :D Noi 2 vaaleanpunasta on paperilla ainakin lähes identtiset.. vaikka purkissa toinen on muka pinkimpi? Voisin lähettää siis ton toisen mitä käytin noissa kynsissä`?

Sonne kirjoitti...

Hei pistäppäs mulle sähköpostia ku mulla ei enää oo sun osotetta ku menin poistamaan viestit jo! Mun osote oli siis blogisonnela@gmail.com!

Aino kirjoitti...

Hui kui halpaa! Onks noi hyvälaatusia ja onhan toi eBay ihan luotettava paikka (: ? Oon iha kateelline ku mäki haluuun! Nyt ainaki tiedän etten osta _mitään_ koristelulakkoja suomesta :D hehe.

Laura kirjoitti...

E-bay on luotettava mesta ja varsinki kynsijuttujen myyjissä on suurinosa niitä jolla on 90-100% positiivinen palaute. Maksaminen tehdään paypalilla joka mahdollistaa rahojen saamisen takasin jos tuotetta ei tule.

Laatu ei oo puolessa oikein kummonenkaan, mutta 11€ ei oo paha hinta ees kuudesta loistavasta.

Anonyymi kirjoitti...

maksoko sitten tullissa lisää tuo lakkojen hinta ?

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Ei makasanut, kun jäi alle sen 45€:n :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...