torstai 11. helmikuuta 2010

Kiirettä ja vanhoja meikkikuvia..

Mulla on ollut nyt jotenkn tosi väsy ja kiire. Töissä ensi-ilta lähestyy ja porukalla hermot kiristyy (tosin itse päässyt kaiketi koko porukastä vähimmällä, jollei lasketa ihanaa risteilyllä juopottelevaa kavereiani).
Huomenna tosiaan koitan saada aikaiseksi tehdä nätin meikin ja laittaa tukan söpösti ja kipitellä koroissa katsomaan ja kuulemaan valmista esitystä. Ihan kivaa, kun en ole kuin nähnyt ja kuullut hyvin vähän palasia sieltä täältä, eli mitään kokonaiskäsitystä ei ole mistään.

Tässä yksi ilta jaksoin kuitenkin laittaa kynteni.. tosin kuvamateriaali on tooosi huonoa ja tässä sitten paras niistä huonoista:

 
Eli alla ensikertaa toinen viime viikonloppuna ostamistani kahdesta Sinful colorssista. Tässä sävy Fuchia Purple. Nätti väri on :) joskus pitää ottaa kuva ihan luonnonvalossa. Nytkin piti, mutta kynnet tärveltyivät heti aamuhämärillä töissä, eikä valoisan aikaan niistä ollut mitään jäljellä.


Sitten meikkikuva joka on lähes 2:n viikon takaa serkkuni synttäreiltä. Harmi kun kuvat on taas kerran otettu olovaatevaiheessa ja nätit vaatteet jäivät kuvista pois. Oli siis luomivärinsininen paita ja korkeavyötäröinen, kiiltäväkankainen hieman kellomainen hamonen.

Okei se siitä mielikuvitusleikistä, tässä kuvat:
 
 
 

Vielä muutama vanhempi kuva, jotka on tehty *läähpuuh* NYXin iiiihanalla purple 3:n paletilla. 

                                         Noissa väreissä oikein hohtaa violetti! Sellaista aivan lumoavaa fluorihohtoa. Mä meen jotenkin ihan extaasiin kun hieron sitä tiettyä sävyä kämmenselälle ja jään tuijottelemaan. Ihan normaalia, tiedän.

Mulla oli myös tiistaina todella söpöt mineraalimeikti lärvissä. Punaista ja kullankeltaista. Otin aamulla hienossa valossa pari kuvaa, mutta eipä niitä enään ole. Harmittaa.. olisi kerrankin tullut vähän eri värejä. Mineraalimeikeilläni olen kuitenkin leikkinyt jo kolmesti, eikä täälä vielä yhtään kuvaa.

4 kommenttia:

Aistiharha kirjoitti...

Siis... sä olet löytänyt just _sellaisen_ tummanlilan (vai violetin? en koskaan muista kumpi taittaa siniseen ja kumpi punaseen) luomivärin, jota mä olen metsästänyt kaikkialta sen jälkeen, kun jouduin vierottamaan itteni äitin Diorin paletista! kehtaatkin!

Laura kirjoitti...

Annaskun mä mietin.. JOO! :D

http://todellaupeeta.blogspot.com/2010/01/varinalkaan-nyxeja.html

Tossa on kuva missä se on.. eikä oo musta ees kallis.. jotakin 5-7e..onhan ne kaikki 3 väriä ihania mut se keskinmäinen on ihanin <3

Anonyymi kirjoitti...

Millä sä teet rajaukset yläluomille? :>

Laura kirjoitti...

Vähän millon milläkin.. tässä taitaa olla ihan eye linerillä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...