torstai 16. joulukuuta 2010

5min silmämeikki

Jos nyt ei lasketa aika pikaisesti lähmittyä meikkipohjaa, niin yleensä 80% meikkini tekemisen ajasta kuluu silmämeikkiin. Suosin villejä tai tummia värejä silmissäni usein. Joskus kuitenkin tarvitsee jotain muutakin.. tänään ostin itselleni hillityn, kolmen värin We Care Iconin paletin sävyssä Perfect brown.
Miksi: hetkiin jolloin aikaa ei ole tuhlattavaksi mokiin (mm. tänä aamuna, työhaastattelu), hetkiin jolloin tahtoo antaa huomiovuoron huulille tai hetkiin kun tahtoo olla muutenvaan hillityn huoliteltu.
Tämän paletin sävyt ovat minua miellyttävän ruskeat. Ei liian punertavat, kimaltavat tai tunkkaiset.
Näillä sitten kokeilin tehdä ihan muutaman minsan pikameikin vanhojen ripsareiden ja vanhan meikkivoiteen päälle. Ripsien rajaan nopea rajaus We Care Iconin eyelinerillä.
Tämän silmämeikin kaverina käytin huulilla Watershine Diamondsin huulikiiltoa tuntemattomassa sävyssä. Olin jo ihan varma, että kadotin tämän lopullisesti, kunnes tämä löytyi vähemmälle käytölle jääneen talvitakin taskusta, ullakolta.. hemmetin talvitakit, kun kaikki kadotetut pikkujutut on kuitenkin niiden taskuissa :D
Watershine huulikiillot on ehdottomasti yksistä kiiltolemppareista. Enää mulla on näitä 3 erilaista, mutta joskus oli runsaamminkin. Nämä ovat meinaan ekat huulikiillot joihin kiinnyin joskus yläasteella. Vähän saman tuntuisia huulilla kun Natural Coden kiillot. Inasen kuitenkin vetisempiä, muttei liian.

Ah, miten rakkaudella puhunkaan taas näistä.

Ja hei! Muistakaas laittaa niitä kysymyksiä tänne! Teen noista postauksen tiistaina, ennenkun lähden joulun viettoon.
Tänävuonna ei ole sitten hajuakaan tuleeko joulun pyhiltä postausta, koska lähden "anoppilaan", enkä muista oliko sielä koneella mitään muistikortinlukijoita tai muokkausohjelmia. Ainakin hidas netti oli :D Olen sielä siis viikonverran ja ehkä saan päivitettyä, ehkä en. Kaippa sitä oman kameran johdon voi varmuudeksi mukaan ottaa. :)

2 kommenttia:

LiisK kirjoitti...

We Care is a Finnish brand, right?
Very safe colors, a good pick for a trip "anoppilaan" :D

Laura kirjoitti...

LiisK: Yes, it´s a Finnis brand :) And even better choise for a job interview.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...