perjantai 24. joulukuuta 2010

Kerro paras kynsiniksisi!

(sisältää siis ainakin 3 pussia fimoja, pussi strasseja ja hopeaglitterinen nail art lakka)

Jollen osaa päättää, mikä niksi voittaa, arvon parhainten kesken ;)

10 kommenttia:

keijju kirjoitti...

Mielestäni paras niksi on mennä kuumaan saunaan noin puolituntia kynsien lakkauksen jälkeen! Koska jos ei ole vielä kynsinauhoja kunnolla puhdistanut, niin sen jälkeen ne lähtevät todella helposti "suokaleina" vetämällä! Ja viimeisimmät rippeet helppo puhdistaa kynsilakanpoisto aineella :) Itse tykkään tehdä näin, en tiedä onko oikeastaan mitenkään "hyvä niksi"

Anonyymi kirjoitti...

No jaa, oma niksini on, että kun on lakannut kynnet, ja ei jaksaisi odottaa niiden kuivumista/on kiire, kannattaa ne upottaa jääkylmään veteen. Ei tietenkään sillai, että jos ne on vielä ihan märät, mut jos ne on semmoset hiukan tahmaset ja tarttuvat. Vesi kovettaa sen lakan. Ainakin mulla toimii :P

Anonyymi kirjoitti...

Paras ja tärkein kynsiniksi on mielestäni jokaiselle tuttu, mutta usein unohtuva juttu, nimittäin aika ja rauhallisuus.

Kun aloittaa lakkaamaan kynsiä, niin se tulisi tehdä silloin kun on aikaa eikä ole kiire minnekkään. Jos on kiire, monesti laittaa yhden todella paksun kerroksen kynsilakkaa ja lähtee huilimaan sinne sun tänne ennen kuin se on kuivunut--> Lakkauksesta tulee kolhiintunut ja pakkurainen. Mutta jos laittaa useamman ohuen kerroksen ja antaa rauhassa kuivua, tulos on täydellinen !

Joten ajalla ja rauhallisuudella hyvää tulee :)

Mirka kirjoitti...

Nikseistähän nyt on kyse, niin laitetaan niksi kynsien vesimarmorointiin :)

Luulisin että kamalan moni ei jaksais aina kynsien vesimarmoroinnin jälkeen poistaa kaikkea ylimennyttä lakkaa kynsiltä, eikä pakosti teipata jokaisen kynnen reunoja joten sivelee jonkun verran vaseliniä (kannattaa kuitenki kattoa että pystyy hyvin pitämää lakkaputeleista kiinni) vaselinia niihin kohtiin joihin yleensä laittaisi teippiä, kun on tehny vesimarmoroinnin nii paperilla tai vaikka pumpilla pyyhkii ja kaiken ylimääräisen lakan pitäisi olla poissa. Itelläni on toiminut vallan mainiosti ! :)

-mirka-

Crayon kirjoitti...

Hmm, voisin kertoo tän äskettäin tajuumani jutun. Jos kynsi menee todella pahasti poikki ja elämä on yhtä tuskaa kiinni roikkuvan kynsilirpakkeen/sormenpään osuessa johonkin, kiedo sormenpäähän puoliksi leikattu 5x5 cm sidetaitos ja tökkäse sormustin päälle. Se suojaa kolhuilta, vaikkei mikään nätti viritelmä olekkaan. :D

Anonyymi kirjoitti...

Eläinbiotiini! Uutta kynttä kasvaa paljon entistä paksumpana ja kestävämpänä, ei liuskotu kynnet totuttuun tapaan ja nopeamminkin taitaa vielä kasvaa. Auttaa myös hiusten kasvuun. Ihmisille myydään ihan vastaavia tuotteita mutta pienemmillä pitoisuuksilla ja isommalla hinnalla. Itse olen napsinut nyt reilu kuukauden Biotin Forte -tabuja puolihuolettomasti 1-3 kpl päivässä. Täysin on turvallisia.

RvaM. kirjoitti...

Kumihanskat käteen AINA jos on pieninkin kynsiä kuluttava juttu kotona! Nimim. Kertakäyttö kumihanskojen suurkuluttaja, joka pesee jopa perunat ne kädessä :)

Mytty kirjoitti...

Mielestäni paras vinkki jonka olen kuullut on se, että huolehdi aina että lakkaus on hyvä. Ei auta miten hienoja kuvioita olet tehnyt, jos lakkaus on vähänkin irtautunut: se antaa ihmisestä suttuisen kuvan vaikka muuten olisi huoliteltu. Kynnet kertovat paljon ihmisestä.

Käytännöllisenä vinkkinä sanon sen, että sunnuntai on paras lakkauspäivä. :) Sivele heti aamulla kynsinauhavoidetta jotta se imeytyy kunnolla ja anna kynsien "hengähtää" ilman lakkausta sen päivän ellei menoja ole. Illalla tv-ohjelmia seuratessa on rauhallinen hetki keskittyä kynsitaiteiluun. Tällöin kynnet tulee hoidettua joka kerta kunnolla eikä kiireessä tarvitse jättää mitään vaihetta tekemättä.

Anonyymi kirjoitti...

Miun mielestä paras kynsiniksi on yksinkertaisesti se, ettei kynsiä saa koskaan käyttää apuvälineenä! Esim. tölkin avaus kannataa hoitaa jotenkin muuten, kuin kynsien avulla. ;)

- Ellix

Krista kirjoitti...

Paras vinkkini on, että kantsii hankkii sopivat työkalut kynsien hoitoon... ettei töki millään random neulalla kynsinauhoja paikoilleen, vaan ostaa kunnon mandariini tikun, viilaa kynnet lasiviilalla eikä millää teräsviilalla, ostaa kynnenkiillotusviilan, eikä hinkkaa kynttä normilla kynsiviilalla! Työkaluvinkillä saa upeat kynnet :>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...