sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Mariskoolin hyötykäyttöä

Mulla on nurkissa pyörinyt pari lahjaksi saatua mariskoolia, jolle ei pahemmin ole paikkaa löytynyt. Satunnaisesti niissä on ollut karkkeja tms tarjolla kun on ollut vieraita.
Nyt sitten keksin (okei, poikakaveri keksi eilen) että niihinhän voi laittaa kynttilät!
Ne sopii kivasti väriltään noihin toisiin tuikkuihin. Itseasiassa nuokaan eivät ole oikeita tuikkukippoja, vaan Ikean Diod juomalasi ruskeana (näyttää kyllä savun harmaalta). Musta noi on niin matalia, että tuli mieleen heti kynttilätuikut, eikä juomalasit. Päivänvalossa näyttää tältä.
Niissä on muuten palamassa Ikean ihanat piparkakun tuoksuiset kynttilät. Leviää mukavasti vieno piparin tuoksu asuntoon kun noi palaa.
Vaikka olkkarin värimaailma on punainen, ei tuo turkoosi skoolikaan haittaa. Tuo pöytä on eteisen ja olkkarin rajalla, ja eteisen väritys on taas sininen. Tjoo, nää on näitä ihania pikkutarkkuuksia, joita rakastan miettiä <3

Nyt kelpaa tylsänä iltana käpertyä sitten peiton alle ja juoda suklaakermavaahtokahvijuomaa.
Tosi terveellistä varmaan. Mutta hyvää.. joten who cares. Näitä juon sitten, ennenkun saan kotiin piakkoin kahvikoneen, jossa on maitovaahdotin.

Jotta taas päästäisiin aiheeseen blogissa, alan tässä putsailemaan glittertippejä folion kera ja tuijottamaan miljonääriäitejä netti tv:stä. Aaah :D

6 kommenttia:

Lina kirjoitti...

Mmmm, kaakaota! Pitikö just nyt laittaa tuollainen kuva tänne kun mulla ei oo kaapissani maitoa! :D Eikä järin taida olla kermavaahtoakaan..

*kirjoittaa huomisen ostoslistaa

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nyt kelpaa hieroa kermasuklaakahvijuomasta täyttä vatsaa täälä ja röyhtäillä :P

Anonyymi kirjoitti...

Minulle on aikojen myötä kerääntynyt kamala kasa skooleja (10+) ja ovat muuten upeat jäätelö/jälkkärimaljat, jos tulee vieraita :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Totta! Voin muuten kuvitella nyt ainakin kivat jäätelöpalloannokset noihin. Olenkin sanonut, että jos noita mulle aijotaan ostaa, niin mahd eri värisiä :) Nyt olis jees keltainen tai punainen.. hmm..

Aluks en noista välittäny, mutta onhan noi monikäyttösiä klassikoita :)

Panda kirjoitti...

Uuuuh mikä herkkujuoma n__n

Onko sinulla havaintoa kauanko tuollainen valmiskerma pysyy hyvänä avattuna? Tai siis kun sehän on valmiina kokoajan niin meneekö se milloin vanhaksi? Omassa purkissani ei ole mitään päivämääriä.

Minulla palaa myös mariskooleissa kynttilät :D.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Panda: Niin on, kunnon herkkuperseen mässäysjuoma :D mulla lukee pohjassa, että olis kesäkuuhun parasta ennen päivä :P Eikä mitään erikoismainintaa, että säilyis vaan viikon avattuna tms..

Skoolit onki tälleen aika monikäyttöisiä kun ajattelee.. tykkään niistä taas vähän enemmän ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...