torstai 2. joulukuuta 2010

Korukynnet

aEnsiksi liitän tähän Blogipalkinnon, jonka sain :)
Kiitoksia tästä I <3 Nails blogin Nunnulle, Drop of Polish blogin Bronwynille ja Hard as Nails blogin MQ:lle.

Eteenpäin haluaisin antaa seuraaville:  Jos edes kynnet , Playing with the polish , Piece of Panda ja Pieni kynsiblogi.. (ajattelin pistää nyt eteenpäin, etten aina katkois näitä)

Sitten kynsiin!

Tilasin E-baystä uuden laatan (tästä lisää postauksen alapuolella) ja tein sillä koristelut.
Violetti: Essence Break Through (josta tänään huomasin, ettei se olekkaan ihan täysin creme! Lampun valossa näkyy pientä mikroskooppista, pinkkiä kimallusta) ja pinkki ihanainen Essence Ultimate pink.

Siihen laattaan. Tilasin E-baystä KONAD -laatan ja maksoinkin siitä n.5€, mutta tämä on kyllä selvä feikki.
Ihan kiva laatta, mutta odotin tolla hintaa jo saavani aidon :/ Ennen mulle ei ole näin käynyt ja rehellisesti erimerkkiset laatat olen tilannut pelkkinä "stamping plateina". Sitä muovipakkausta mulla ei ole enää tallella, mutta siihenkin oli painettu sana "Konad".

No, ei aina voi voittaa. Tilaan tästä lähtien Konad laatat muualta. Tämä olikin eka kerta kun ajattelin aitoja E-baystä tilata.

6 kommenttia:

S kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta, käyn lisäämässä nimesi tuohon postaukseen, johon itse palkinnon laitoin (:

Ja juu, mä itseasiassa taisin meenata ostaa ehkä samalta myyjältä laatan kanssa. Aitona konadina mainosti mutta laattojen kuvia katsoessa tuli epäilys, että nää ei taida ihan oikeita olla. Hetken mietin pistänkö rahaa vähän hukkaan kokeiluksi, mutta päätin että meilummin ostan aitoja konadeja ja aitoja muita fauxnadeja, joita ei konadeina yritetä markkinoida

Papu kirjoitti...

Ooh, kiitämme kovasti tunnustuksesta, Murmis ja minä! Pistämme eteenpäin, kunhan ehdimme.

Kynnet ovat kyllä hauskat, kivan leikkisät :) Voin kuvitella, että tuo laatta harmitti - eihän sillä käytön kannalta sinänsä ole merkitystä onko levy aito vai ei (ainakin mulla fauxit toimii ihan yhtä hyvin), mutta jos maksaa yhdestä levystä vitosen, niin kyllä se munkin mielestäni saisi olla AITO! Fauxeja kun saa niin paljon halvemmalla.

Laura kirjoitti...

S: joo, onneks et sitten tilannutkaan :D myyjän nimeä mulla ei tähän ole, kun tilasin poikakaverin tililtä jne.. MUTTA kuviot on ok, vaikka kuvissa näyttivätkin isommilta.. :)

Papu: nimenomaan, kun tolla vitosella olis saanu fauxnadeja jotain 3-5kpl jo :/

Onneks tilasin vain yhden, ei tämä niin paljoa harmita, ja olikin hyvä varoittava esimerkki/kokemus. Ilman tätä, olisin voinu joskus myöhemmin pistää isommankin tilauksen!

Derra kirjoitti...

Oi, tosi nätit kynnet. Ilo silmälle kun pohjaväri ei ole se ihan normaalein : D

Laura kirjoitti...

Kiitos, joo härskin väriset lakat on parhaita ;)

Panda kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...