maanantai 27. joulukuuta 2010

"oho hups" joulureissulta kosmetiikkaa

Täälä olen ollut nyt ajastettujen postausten voimassa ja kotiin lähden huomenna. Nyt tässä pakatessani huomasin, että on vähän tullut lisää tavaraa. Olen saanut odottamattomia lahjoja ja parit uudet vaatteet. Pelkästään järkytyin kun kokosin tältä reissulta tulleet kosmetiikat samaan pussiin! En tiedä, kun kuvassa määrä näyttää vähäiseltä, mutta kyllä nuo yhden vaatekaupan pussillisen vie ja painaakin kivasti. Siis sinänsä kun eihän mun mitään pitänyt ostaa, enkä niin paljoa tilaa jättänyt sinne rinkkaankaan..
-Lahjaksi saatu Dermosilin lahjapakkaus. Sisälsi tyrni käsisaippuan ja tyrni käsivoiteen (vaatimaton 200ml tuubi).
- Freemanin Mandariini suihkugeeli, jonka sain alehintaan 3,9€, vaikka ei kuulunutkaan aletuotteisiin. Joku oli onnekseni laittanut sen alekoriin!
- Koska viimeviikolla ostamieni Vapaavalinnan nail art lakkojen sivellin osoittautui hyväksi, ostin niitä Maxista vielä mustan ja valkoisen.
-Waledan granaattiomena pakkaus, joka sisältää käsirasvan ja suihku"creamin". Tämä maksoi n.11€
-We Care Iconin huulikiiltopakkaus, jota katselin jo täysihintaisena Sokoksella joskus. Tässä on 6kpl 6ml huulikiiltoa (muistaakseni siis samanverran tavaraa kun irtokappaleissa). Tämän boksin sain kuitenkin sillä n.11€. Ei kyllä yhtään paha.
- Opin "can you tapas this?", niin ihanan synkeän tumma lakka. 5€ tämä.
-Herbamedicus tyrnivartalorasva. Tämän ostin vain sillä, että unohdin vartalorasvan kotiin ja iho kutisi kuivasta jouluaattona, ja oli pakko juosta lähimarkettiin ostamaan JOTAIN rasvaa :D

Ihan maltilliset ostokset toisaalta ja ihan kivoin alennuksin. Onneksi maltoin odottaa. Eeehkä Tampereenkin kynsilakkatarjonnan vois tsekata keskiviikkona *viheltelee*.

2 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Toi Freemanin suihkusaippua on taivaallista, mulla on enää ehkä 1/5 jäljellä siitä tuubista. :D

Laura kirjoitti...

Ainakin hyvän tuoksusta :P olis kai pitäny ostaa vartalovoidekkin.. noo, ehtiihän sitä vielä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...