perjantai 3. joulukuuta 2010

Color Mask hämmennystä.. oranssia muka :/

Olen nykyään oranssiintunut hiuksistani. Kuvittelin sellaisen asian kun oranssisen Color Maskin pelastavan päiväni.. no.. jaa.. ei ihan sitä mitä minä haen.

Ostin siis Mandarin sävyisen purnukan. Tämä on toinen kahdesta oranssista. Toinen on tummempi ja punaisempi "Curry".
Tältä aine sitten näyttää. Sen väristä, mitä voisi kuvitella sen Curry putelin sisältävän.
Lättäsin sitä koko päähän, sillä halusin tehdä väristä tasaisemman ja intensiivisemman.
Tällainen aika tummahkon oranssi tämä sitten on.
Tämä on sitä mitä olisin sen halunnut olevan.
Tämän väriseen tukkaan, joskin paljon haalistuneempaan sen lättäsin. Kuva parin viikon takaa kestovärin laitettua.

Kai mä sitten olen vähän pienestä valittava, mutta mun mielestä toi on purkin nimeen ja ulkoasuun kamalan punainen oranssi. Ei ruma, mutta en kyllä rupea enää blondailemaankaan sen vuoksi, että saisin vaaleamman.

6 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

Mulla on tuota samanmerkkistä lilan värisenä ja toimii, me like!

Laura kirjoitti...

Joo, tää on mun toka color mask ja tykkään näistä siis todellakin! Mutta tämän yksilön väri nyt hämäs pikkusen :D väriä kyllä irtoo, mikä on tietenkin tärkein seikka ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on tuota myös, mutta laitan sitä vain pariksi minuutiksi, eli länttään päähän, kampaan ja pesen pois. Tulos on nätti kultakupari :)

Laura kirjoitti...

Ite pidän tätä ihan parisenkytä minsaa, kun haluan sen maksimaalisimman tehon ja räväkän värin.. mietin jos tän kaveriks ostais oranssia shokkiväriä mm. Fudgelta!

Elina kirjoitti...

Komppaan turhautumistas!! Ostin ite tuota aluksi myös, kun halusin oranssit.. vaan ei oo kyllä oikee oranssi :P Semmonen oikeen ärtsyn punainen tuli mulla. Tosin ostin eilen eri merkkiä olevan oranssin, ja tää tulos on melkein sama, arielinpunainen, ei oranssi. Perhana!! Oon yrittäny ettiä semmosta merkkiä, jolla on isompia tuubeja (kuten colormask) violettia, keltaista ja oranssia väriä. Se oranssi on ihka aito porkkananoranssi :) mutta mitä paskaa - sitä ei kuulemma valmisteta enää, et hamstraushommiin joutuu. Onneksi näitten shokkivärien kanssa voi ja saa vähän pelleillä ja vaihtaa sävyjä, kun tää on tämmöstä tuuripeliä välillä. :P

Elina kirjoitti...

Niin ja joo oon miettiny, et jos sekoittais oranssia ja keltaista, niin saiskohan sitten sitä oranssia mitä kaipaa. Kuitenki kampaamokaupassa sanovat, ettei esim keltaista kannata laittaa haalistuneen oranssin päälle, koska se ei tarttuis.. no, taidan silti kokeilla miksaamista ens kerralla :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...