keskiviikko 29. joulukuuta 2010

We Care Icon -huulikiillot

Esittelen tässä tarkemmin alennuksilta ostamaani We Care Iconin huulikiiltopakettia. Onni onnettomuudessa, etten ole ostanut näitä vielä yhtään irtona, vaikka on mieli tehnyt.
Tarkistelin tietoja, ja näissä on siis se sama 6ml tasan, mitä yksittäismyynnissä olevissa puteleissa, vaikka pakkaus onkin vähän lyhyempi (ellen muista väärin). Yksittäiskappalehinta on näillä 6,5€, ja paketin alkuperäinen hinta joulun alla oli 22€. Tampereella alennusmyynneillä tätä myytiin 15,90€ muistaakseni, ja Iisalmessa tasan -50%, eli 11€. Eipä jäänyt kappaleelle enää montaa euroa hinnaksi!
Koska oli tylsää, otin jonkunmoiset kuvat myös "in action".
Näillä saa halutessaan (varsinkin noilla tummemman punaisilla) oikein intensiivisen värin, huulikiilloksi. Lemppari onkin tuo nro 17, jonka olen meinannut niin monesti ostaa irtona.
Huulikiillon sivellinmäisestä levitysmekanismista en oikein osaa sanoa, onko se huono vai hyvä. Pehmeällä "perinteisellä" aplikaattorilla on toisaalta helpompi levittää tasaisempi tulos reissun päällä, mutta sivellin on oiva tummempiin sävyihin, jotta saa tarkemmat rajat.

Huulilla nämä tuntuvat inasen NC:n huulikiilloilta. Mukavan tahmea pinta pitää kiillon pitkään huulilla.

Loppuun vielä tämän päivän aleshoppailujen tulos. Piti mennä oikeastaan katselemaan vaatteita, mutta..
Eka ruskea kynsilakkani, moneen vuoteen! (ja ainoa tällä hetkellä). Snowcrystalin .. nimetön lakka. 4€
Calvin Kleinin one summer hajuvesi, n15€. Tämä ihan siksi, että pidän keveistä tuoksuista ja Moschinon Funny on aika loppu. Sekin on aika sitrusmainen ja raikas. Lopuksi  Sokokselta Santen "hennaväri"12€. Tämä oli normaalihintainen.

Kyllä minä yhden vaatekappaleen ostin..
Muffinssikuvioisen yömekon! Se kutsui minua....

2 kommenttia:

Tiikeriankka kirjoitti...

Mainitsin blogisi omassani, kun sulla on tässä niin hyvin kuvat noista kiilloista :) Jos se haittaa niin voin toki poistaa linkin! http://tiikeriankan.blogspot.com/2011/01/shoppailuja.html

TodellaupeaLaura kirjoitti...

Joo ei haittaa :) hyvä että joku tykkäs tästä jutusta :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...