tiistai 21. joulukuuta 2010

Haa.. shoppa shoppa

Multa vähän tänään kyllä karkas lapasesta ostelu. Siis siinämäärin, ettei mitään oikein pitänyt ostaa :D
 Vapaa Valinnasta löysin jotain Delia artin glittereitä ja testasin salaa ennen ostoa. Nämä olivat huomattavasti parempia, kun nykyiset Nail Starin 2 way penien glitterlakat. Niillä ei oikein saa kun kamalan paksun lakkaviivan ja pari hilettä. Nämä ovat ihan hyviä.
Siis ihan oikeasti mulla oli hiuslakka loppu, joten... ja en ole kokeillut tigin hiuslakkoja, joten.. Ostin sitten kaks pulloo kun oli kaks yhden hinnalla. En tiedä minkä hintasia ne normaalisti on, mutta 10€ pullo on perus hinta jo melkeimpä markettilakoistakin. 
Tietenkin sielä olis ollut niitä mun lempi hiuslakkoja (swartzkopf  silhuette (Colour Brilliance Super Hold) joiden purkkikoko on 2x noiden (750ml) ja niitäkin olis saanut sen 2kpl 20€. Ostimpa silti noita mielenkiinnosta. Kun enää ei saa ulkomailtakaan aerosolejä tilattua.
Tampereelta, Tullintorilta ostin uuden laatan ja lakan. Lakka taisi olla 7e ja laatta tuon 7,9€. Vähän kalliimpaa, joten ostin vain nuo. Valikoimakin oli vähän nuiva, kun hyllyt aika tyhjänä. Kysyin myyjältä, tuleeko näitä lisää. Hän ohjasi Ideaparkkiin (jonne en ole menossa, enkä sielä koskaan käy). Kysyin uudestaan että mitä luulee jos tulen parin kk päästä uudestaa, että olisko mikään muuttunut. Tjoo.. myyjä ilmoitti että hänen työsopimuksensa loppuu tammikussa, eikä häntä voisi vähempää kiinnostaa mitä sen jälkeen tapahtuu. Että näin :D
 Nää huulirasvat oli ehkä reissun ainoa todellinen turhuus. Mutta mä oon noitakin kattellut jo varmaan vuoteen, mutta en ole raaskinut ostaa. Ainakin nämä maistuu tosi hyvältä, nam.
Sodastream.. uusi rakkauteni :D Piti sitten paristakin kauppaa metsästää vähän makuja. Pitäähän niitä nyt olla!! Lisäksi ostin sille pari lisäpulloa. Nyt haluan vielä sitruunan ja mintun makuiset tiivisteet.
Tänävuonna olen jo nyt saanut kamalasti kaikkea lahjaksi ja ihmettelen miten kiltti oikein olen ollut. (vielä lahjoja kuitenkin saamatta jonkunverran). Kuitenkin sain tänään kaveriltani ihan huipun lahjan. (kiitos Tiia <3) Hajustettuja Hello Kitty nenäliinoja! Noi on kyllä.. niin jotain... en tiedä mitä :D ihania. Pelkään että noiden tuoksu aivastuttaa vain lisää flunssassa, mutta onpa limaisten räkäklimppien pykeltäminen entistä kivempaa nyt!

Sitten sitten.. Lähden huomenna reissuun ja pari ajastettua postausta näpyttelen (ekaa kertaa) ja netti sielä nyt ainakin on minne mennään, mutta muusta ei tietoa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tigin lakat on kyl ihanuus <3 mun henk. koht lemppari on sellases hopees pullos oleva, mut kyllä kaikki Tigin lakat voittaa marketti lakat 6-0! :D Söpöi noi hello kitty:t :)

Laura kirjoitti...

Tarzan: hitsi, mä niin mietin että otanko sen hopeisen vai ton sinisen :D mutta olen mä aika helmiä löytänyt markettilakoistakin.. Klippoteket vaaleanpunainen ja got2be:t ainakin. Tärkeintä mulle on ettei oo liian jämäkkä, vaan aika mieto.

Persikka kirjoitti...

Mistä kaupasta ostit noi konad-jutskat?
Ja sanoko se myyjä mistä liikkeestä ideaparkista noita saa?
Ihan sillä kysyn, että itse joskus tampereella käyvänä voisin konadeja sieltä löytää :D

Laura kirjoitti...

Persikka: liikkeen nimi on My Beauty, ja jotenkin käsitin että ideaparkissa olis samanniminen..

Panda kirjoitti...

Masterpiece on mielestäni paras Tigilakka :).

Laura kirjoitti...

Panda: no hyvä sit että tuli valittua tuo :D ja otettua vielä noista kahesta reissuun testiajolle!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...