torstai 12. toukokuuta 2011

geelikynsien tekijöitä?

Tarvitsen nyt hieman apua ihmiset. Olen ostamassa geelikynsisettiä ihan vaan kokeiluun. Kuitenkin olen oikeasti ihan pihalla kyseiseen aiheeseen liittyen, ja valikoimaa on ihan kamalasti!

Etsin ihan halpaa settiä kokeiluun. Itse en e-baystä jaksa tätä alotushässäkkää kasata, tahtoisin jonkun, jossa on ohjeet ja kaikki mukana. Netistä löytää vaikka mitä, mutta mikä niistä kannattaa tilata? Ei välttämättä tarvitse olla UV-setti uuneineen, vaan ihan kovetteilla toimivakin kelpaa.

Pari vaihtoehtoa löysin:
UV-geelikynsisetti, euro discountista. ja Kissin geelikynsisetti sokokselta.

Eniten toki houkuttaisi UV-setti, mutta olen kuullut paljon negaa euro discountin putiikista.

Kuulutan nyt siis ihmisiä, joilla olisi jostain omakohtaisia kokemuksia.

16 kommenttia:

Meette kirjoitti...

Mie mietin kans pitkään että mistä hankkisin ensimmäisen geelisetin vai ostanko kaikki erikseen sieltä sun täältä. Harkitsin ensin ostavani Ceasars secretsiltä aloituspakkauksen jolla hintaa oli reilu parisataa euroa. Hintahan tuntui kalliilta kun vertaili noihin saksasta tilattaviin setteihin. Halvallahan piti lähteä liikkeelle joten päädyin tilaamaan aikoinaan tämän setin: http://www.nail-art-design-euro-discount.org/fi/Nail-art-design-sets/Nail-Art-Geelikynsisetit/Nageldesign-Gel-Starter-Set-Nailart-Naildesign-Naileon-Starter-set-valkoinen.html

Setissä on ihan hyviä tavaroita, mutta geeleistä en oikein pitänyt ja aika pienet ne purkit olivatkin mitkä mukana tuli. En niitä edes loppuun käyttänyt vaan päädyin tilaamaan Ceasars secretsin geelejä. Tilaamani setin mukana tuli ohjeet, mutta ei niistä ottanut mitään tolkkua! Ohjeet hankin netistä surffaamalla ja hyvin pääsin hommasta jyvälle. Mutta palatakseni tuon setin hyviin puoliin, UV-uuni on kestänyt minulla ainakin tämän puolen vuoden ajan hyvin ja se on ollut ihan kohtuullisessa käytössä. Tippiliimat on ollut minun mielestä ihan kestäviä, samoin mukana tulevat nukkaantumattomat vanulaput (niitä tuli iso rulla, vieläkin on jäljellä) ja tippileikkurit on ollut myös ihan ok. Mukana tulevat tipit jäi kylläkin käyttämättä, ei vaan sopinut minun käyttööni. Löysin ainakin omaan käyttööni täydelliset tipit Ceasars secretsiltä.

Kannattaa siis miettiä millaiseen tarkoitukseen tulisi, ihan kokeilu mielessä saattaisin ostaa jonkun ehdottamasi halvemman setin ja kastoa onko ollenkaan oma juttu. Tietenkin jos jollain kaverillasi on välineet niin kannattaa ehkä kysyä että saatko kokeilla kynsien tekemistä ja jos innostut niin voit heti satsata vähän parempaan. Mie olin vakavasti päättäny et oli miten oli, haluan opetella geelikynsien teon ja satsasin nyt kunnolla välineisiin. Kaikki geelit olen hankkinut Ceasars secretsiltä ja niin myös jatkossakin, samoin ne tipit ja varmasti primerit sun muut ja siveltimet. Maksaahan ne enemmän, mutta laatu on pitänyt tämän neidin tyytyväisenä ja itse ainakin tykkään että väileet on hyvät :) Loppuun pakko mainita että minulla on siis kokemusta vain niistä geeleistä minkä sen setin mukana tuli sekä Ceasar Secretsin geeleistä, varmasti muitakin hyviä merkkejä on.

Kipi kirjoitti...

http://www.jtcosmetics.fi/kynsitarvikkeet-aloituspakkaukset-c-75_89.html

Tuolta olen itse tilaillut aloituspakkaukseni + tarvikkeita senkin jälkeen jo kohta vuoden verran ja olen ollut todella tyytyväinen! Luotettava ja älyttömän nopeat toimitukset! :) Aloituspakkauksen mukana tulee selvät ohjeet askel askeleelta kynsien teosta!

Jenni kirjoitti...

Ebaysta löytyy kyllä myös sellasia valmiita alotuspakkauksia, missä on se uunikin mukana. Eikä oo kauheen pahan hintasia, jokukin tais olla 50 dollaria :)

.Nekku. kirjoitti...

Tätini oli tilannut perussetin Hobby Hallista, ja ihan pätevän näköisiä kynsiä oli saanut aikaan. Itse en tosin touhusta ymmärrä, joten en osaa sanoa oliko se paketti mistään kotoisin. :)

Vauhtimamma kirjoitti...

Ootkos Fräuleinin katsastanut? Niiden kynsikirjassa, joka tulee monen paketin mukana, on enkun kieliset ohjeet. Sitten niiden blogista löytyy jotain rakennekynsitutoja ihan ohjevideona. Jos haluaa mahdollisimman yksinkertasella alottaa, niin mä valkkaisin semmosia yksinkertaisia builder geelejä. Tuolla NDEDillä käsittääkseni monivaiheisempia systeemit. Suomen Rion paketit kannattaa myös katsastaa. Niissä on mukana suomenkieliset käyttöohjeet vaihe vaiheelta ja enkun kielinen ohjevideo. UK puolelta löytyy Rion shop, jossa tulee kyllä ne enkunkieliset ohjeet mukana ja hinnat paria kymppiä huokeammat. Miinusta isot postarit. Itekkin vajaa vuosi sitten alotin geelikokeilut rion setillä.

Mulla on Fräuleinin ihanan pinkki uv-uuni, jossa on vielä kahden minuutin ajastin. Kunnon nelilamppuinen uuni makso muistaakseni postikuluineen noin 20€, kun viime syksynä semmosen uk:n ebaystä tilasin. Viikossa tuli. Näiltä myyjiltä, jotka myy fräuleinia löytyy myös noita täydellisiä settejä. Noin viikko vähän, joskus vähän reilu, kestää tavaran tulla.

Salene kirjoitti...

Itselläni hobbyhallista (myydään myös anttilassa, stockalla ja nellyllä) RIO-geelikynsi setti. Hinta oli silloin kun sen ostin 159€ eli ei mikään paha jos haluaa panostaa ja sieltä löyty ohjeet huolelle ja tekemiselle. Ja toki blogeista löytyy ohjeita ja infoa :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos kaikille, olette jaksaneet nähtä paljon vaivaa ja kertoilla tuotteista. :) Arvasin, että lukijoihin voi luottaa!

Kuitenkin nyt etsin ihan alle 50€ settiä. Haluaisin hieman vain saada tuntumaa, sillä pääsen kyllä kokeilemaan ihan kunnollisiakin välineitä, sillätavalla mun ei niihin haluttais panostaa. Eli teksiin ehkä kavereille kokeeks (en edes itselleni) ehkä alle kymmenet kynnet (enkä edes maksusta). Eli kyse olisi edullisesta "pikkunäppituntumasta".

Meette: Mitä oon ite kattellu nyt, niin kans toi ison yhden setin hommaaminen ja niiden täydentely sieltä täältä vaikuttaa tosi fiksulta. Jos geelit on huonot, niin ne hankkii sitten muualta.

Hyvä kuulla, että toi uuni on kuitenkin kestänyt noin halvaksi.


Kipi: vaikuttaa kyllä näpsäkältä perussetiltä :P

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Jenni: vanhaan kunnon e-bayhin voi aina luottaa :P pitää kahlata se vielä paremmin!

Nekku: mä itse kans katoin sieltä jotakin settiä :D

vauhtimamma: en ole vielä, mutta Fräulein on muutenkin lähiaikana alkanut kiinnostaa. Oikein kuumottaisi jotain niiden tuotteita testata. Hyvinkin mahdollista että päädyn niiden tuotteisiin :P

Selene: huu, vaikuttaa kivalta mut kalliilta. Nimenomaan en halua panostaa, vaan silleen nopeesti kokeilla muutamat kavereille :D

Nunanna kirjoitti...

Tuota Real Life-settiä saa mielestäni seppälästä vähän alle kahdenkympin.

Selma kirjoitti...

Tuota Real Life-settiä saa mielestäni seppälästä vähän alle kahdenkympin.

Niin saa, mutta ei kannata ostaa! Se on huono! Geeli lohkeilee kynnen päältä siisteinä palasina jo seuraavana päivänä :/

Meette kirjoitti...

Kääk, vastasin tähän sulle piiiiitkän viestin mut se on kadonnut johonkin? Toivottavasti ehdit lukemaan sen :)

katsukka kirjoitti...

mimaxilla 79e alotuspaketti, oli myös halvempi ja ainoa ero oli 36w tai 9w uuni. ja ollu hyvä!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

MUN KAIKKI TÄN POSTAUKSEN KOMMENTIT ON KADONNU!!! niitä oli ainakin 6-7 ihanaa, pitkiä ja hartaudella vastattuja :( hemmetin bloggeri!

Nunanna: pitää kattoo sitä kans :P

Selma: no ihan vaan kokeilisin nopeesti sitä, ei tarvi ees kestää. Plus et oon kuullu että kaikki mömmöt ei pysy toisen kynnellä, mikä pysyy toisilla. Henkilökohtasta :)

Meette: todennäköisesti luin, mutta sinne meni teidän kaikki ihanat kommentit :(

Itsekkin aika pitkän vastauksen kirjoitin yleisesti kaikille ..

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

katsukka: en mä noinkaan paljon halua maksaa, ja se vaikutti sellaselta setiltä, jota saa alle 50dollarin e-baystä :P


Todennäköisesti ostan e-baystä sellaisen, missä on 9w uuni, kynsihiomadrilli, tippejä ja muuta sälää.

Haluan vaan ihan pari kertaa tosiaan kokeilla näitä jollekkin, kun mä pääsen pian tekeen ammattitason välineillä. Mulla on vaan mielenkiinto sotkea näillä jotain, ja siks en olis vähäsistä rahoistani valmis pistään kun pari-kolmekymppiä tähän touhuun :D

(kivasti muuten tulee nää kommentit? äsken tuli vasta katsukan kommentti kun ennen sitä vastasin jo kolmelle ekalle)

I'm Lacking kirjoitti...

Mulla tulee ainakin sähköpostiin kommentit. Asetukset+kommentit+kommenttien valvonta ja sieltä sähköpostiosoite. Sitten siellä alempana on myös paikka mihin voi laittaa sähköpostiosoitteen, mutta sinne tulee myös itse laitetut kommentit.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos vinkistä :D tänne oli kuitenkin tullut tosiaan muutama kommentti ja ne katosivat tässä tämän päivän aikana itsestään + ne omani. Pitää katsoa olisiko ne sielä

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...