maanantai 30. toukokuuta 2011

Iskevän turkoosi meikki

Tumma turkoosi on yksi lempi sävyistäni. Kuitenkin arastelin hyvin pitkään minkään sinisen värin käyttöä silmissä (edelleen klassinen kasarimeikkipelko), mutta kuitenkin totuin siihen jossain määrin smokyjen ja hennon turkoosin muodossa.

Jonkun aikaa luonani lojuneessa H&M:n Hello Kitty - Devil eyes paletissa on mukana yksi tosi kaunis sävy, se on saanut kuitenkin silmäni näyttämään aina jotenkin punaisilta, joten en ole sitä pahemmin käyttänyt. Tänään vetäsin kuitekin tätä väriä ihan maksimaalisen annostuksen silmilleni ja mielestäni se näyttää tosi hyvältä!


Vähän mietin että pistänkö kokonaaman kuvaa, kun oikeasti on vielä muuttovaatteet päällä ja muutenkin tukka pesemättä söpösti. Kuitenkin tykkään aina laittaa kasvokuvan meikkikuvia ottaessa, sillä niistä näkee vaan parhaiten lookin.
1. Mschic by seppälä kajaali. Tällä väripohjustin vielä luomen varsinaisen pohjustusaineen päälle (tämä ei ole näin tumma kun kuvassa, vastaa sävyltään aika yksyhteen edellisen postauksen Goshin Ocean kynsilakkaa!
2. We Care Icon, Magnetic eyes-eyeliner, sävyssä 1-true black.
3. Gosh, extreme art eye liner, sävyssä 26. Tätä olen käyttänyt ehkä 3 kertaa, koska tuotetta ei oikein tule tuolta putkesta tuohon siveltimeen. Tämä olisi ihana lisä kajaalin päällä, mutta rassaa tuo kikkailu!
4. H&M Hello Kitty Devil eyes paletin sävy nro.4.
5. H&M Hello Kitty Devil eyes paletin sävy nro. 3 (käytin tätä vähän ihan silmän ulkonurkassa, ei paljoa näy)
6. We care Icon, Magnetic Lips huulikiilto sävyssä 2.

Tympii kun mulla ei koskaan ole minkään _nimisiä_ luomivärejä tai kiiltoja! Tai no on, mutta enemmän numeroituja.

4 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

Voitko antaa kauneuttas vähän mullekki?? :D

Pumpulipupu kirjoitti...

Oi miten kaunis meikki taas! Upea tuo hehkuva turkoosi sulla. Turhaan pelkäsit mitään kasikytlukuvaikutelmaa, oikein kaunis!

Tykkään aivan hirveästi sun tyylistä häivyttää. Saat kaikki meikit nätisti ja utuisesti häivytettyä, ilman että intensiteetti kuitenkaan kärsii, ja väri pysyy aina siellä missä pitääkin. Lisäksi osaat minusta sijoittaa luomivärit täydellisesti sun silmän muotoon sopivaksi, en voi muuta kuin ihailla. Aivan upeaa, taas kerran! :)

HeidiB kirjoitti...

Sulle sopii tuo turkoosi todella, todella hyvin :) Ja ihan samaa mielti Pumpulipupun kanssa!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Apua Nunnu, ei sitä kauneutta taida niin paljoa olla että siitä olis jaettavaks. :D Kiitos!

Pumpulipupu: voi miten sun kommenteista menee aina hämilleen, kiitos taas kerran. :)

Mä pidän omaa silmänmuotoani suhteellisen helppona meikkaamiselle (nojoo, olen tottunut), mutta ei taida muutenkaan olla vaikeimmasta päästä? :P

HeibiB: kiitos! Teidän kommenteista rohkaistuu kokeilemaan useamminkin kaikkea räväkämpää ja totuttelemaan tuohon tummaan turkoosiin. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...