keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Silmämeikki luonnollisemmilla väreillä

Tänäänkin vierähti tosiaan päivä äitiä autellessa, joten vähän pikaisesti postaan vain aamusta otetun kuvan, missä näkyy päivän meikkiä.
Käytin ruskeaa, persikkaista ja vaaleaa, mutta asettelin värit hieman erimalliin kun yleensä.
Kuvat on vähän mitä on, enkä saanut napattua kiireessä yhtään lähikuvaa, koska tietenkin tarkistin muistikortin vasta nyt, meikit pestynä!

Käytän tätä vähän terapiapostauksena ja isken vähän mietteitä loppuun. Moni asia ärsyttää, mutta listattuna ne tuntuu jotenkin sellisilta, mistä voi selvitä.

Sitten voisin listata vähän ärsytyksiä:

- Kone ja videopätkät. Kuvasin "upean" videon, jossa näytän miten teen sellaisen simppelin arkimeikin. No, nyt kuitenkaan kone ei enää tykkää muuntaa pätkää convertterilla vaan ylikuumenee ja sammuu.
Kamerani sylkee pihalle jotain kummaa tiedostomuotoa, jota ei sellaisenaan voi siis laittaa esim youtubeen ja Movie makeriin. Aikaisemmin olen muuntanut neljä tai viisi videota ongelmitta.

- Niska-käsi-hartia-yläselkäsärky. Mulla on kädet kyynärpäistä ylöspän ihan jumissa, pää ei liiku ja yläselkään sattuu. Enkä käsitä miksi, sillä en edes niin paljoa rehkinyt ja pysyin todella kevyissä paketeissa. Olen mielestäni tehnyt aikaisemmin 100x rankemmin vaikka mitä, ilman näin pahaa jumia. Tämä on ehkä elämäni pahin! Eilen illalla koitin venytellä, hieroa ja tehdä vaikka mitä, mutta tänään on ihan sama olo.

- Rahan puute. Okei, inhoan sitä kun ostelen holtittomasti kaikkea mahdollista, mutta tällainen totaalinollatoleranssi vähän jo ärsii. Tämä ei toisaalta ole pelkästään paha, sillä tauko voi olla paikallaan jos kahden kuukauden kynsilakka tai vaateostelut jo haittaa. Sainhan kuitenkin viikko sitten jo naamarasvat ja uuden Dependin vihreän putsarin, joten sinänsä en nyt tarvitse mitään.
Onneksi ensi kuussa helpottaa, mutta meinaan pysyä jossain järkevyyden rajoissa, enkä osta kaikkea.

- Miksi kaikki blokikirppikset ovat silloin, kun oma tili on tosiaankin nollilla? Aina tahtosi ostella vaikka mitä muiden "hylkiöitä", mutta jotenkin vaan ajankohta on huono. Lähes aina on sellainen "voi kun tää olis ollut viikko sitten, ennen kun ostin tämän ja tämän"-tilanteita.

-Vuokra nousi 40€ enkä keksi tuleeko tälle nousulle koskaan mitään loppua. Pelkään että joudun muuttamaan asunnostani, josta pidän todella paljon. Ei nyt vielä tuon vuoksi, mutta jos kahden vuoden päästä tässä on jo 100€ suurempi vuokra, kun sopparipäivänä niin olen jo k*sessa. Eikä varmaan auta paljoa muuttaa johonkin vähän halvempaan, kun se on taas sitten parin vuoden päästä tämän kanssa samoissa hinnoissa. Minä en ole muuttajatyyppiä, tykkään asua kauan samassa paikkaa ja tämä asunto on itselleni jotenkin erityinen.

(Huomaa että aika iso osa ressistä liittyy rahaan. En usko että se nyt pelastaisi elämäni, mutta on se hyvä jos ei tarvitse huolehtia kokoajan. Onneksi tähän on tulossa vähän vähemmän ressaavampi ja muutenkin positiivisempi muutos vähintään syksyllä)

- Tukkani väri.
Tahtoisin pysyä oranssihtavassa kyllä, mutta haluaisin tästä tummemman. Nyt tämä on tosi haalistunut ja juurikasvua pukkaa. Sellaisen ruskeanoranssin siis tahtoisin, mutta en haluaisi käyttää kun kasvivärejä sen värjäämiseen.

Okei, kyllä sitä jotain hyvääkin löytyy:

- Tänään valmistuin virallisesti. Koulullani oli kevätjuhla, jossa on kuitenkaan ollut. Outoa juhlia kun periaatteessa en ole käynyt koululla 1,5 vuoden aikana kun ehkä alle 10 kertaa, välissä lähes vuoden kokonainen tauko. Pienesti ärsii, että nyt pitää odotella sitä torkkaa kotiin jne jne, mutta ainakin se on ohi nyt!

- Kesä. Oikeasti  keksin kesästä aika monta hyvää asiaa. Lähtien siitä, että jaksan urheilla, elää, pysyä hereillä jne. Eikä sekään ole huono asia, ettei tarvitse pukeutua kaikkeen mahdolliseen vain viedäkseen roskat kolmen metrin päähän.

- Ihoni on todella hyvässä kunnossa taas pitkästä aikaa. En tiedä meneekö kategoriaan "kesä" tämäkin.
Aikaisemmin minulla on ollut tosi hyvä iho mielestäni, ei finnejä tai muutakaan epätasaisuutta, ei edes kasvohikeä kesäisin nimeksikään! Nyt kuitenkin parin vuoden aikana olen saanut enemmän satunnaisia finnejä ja muuta kivaa. Ne eivät ole sellaisia puristeltavia finnejä, vaan punaisia läiskiä ja vauvanäppyjä, jotka tekevät naamasta inhan näköisen. Tämä yhdistettunä aika voimakkaaseen poskien punotukseen ja ta-daa, ilman meikkivoidetta ei mennä minnekkään!
Sanottakoon, että nykyinen meikkivoideputelini on historiani ainoa jota olen käyttänyt loppuun ja koko elämässäni ehkä toinen tai kolmas minkä omistan.


Huh. Helpotti! KIIITOS :D

3 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

Minä oon ihan samaa mieltä! Raha ei välttämättä tee onnelliseksi mutta kyllä se piruvie helpottaa elämää.

Annie kirjoitti...

Onnittelut valmistumisen johdosta! Kyllähän sitä ois itse kelläkin kivempaa, jos rahaa olis enemmän.. Lottovoittoa odotellessa. :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nunnu: niimpä :D ja nyt kun se vähäinen rahantulo ei ole ollut varmaa, eli saanut aina vähän jännittää mitä tulee ja koska tulee.. se on se pahin! Onneksi kohta lähtee se vähäkin rullaamaan säännöllisesti edes!

Annie: kiitos! :D Joo.. lottovoitto olis muksa, vaikkei edes harrastaisi lottoamista x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...