perjantai 3. kesäkuuta 2011

Katastrofikombo kynsillä

Noniin, nyt saa onnitella! Keksin eilen illalla kyllä sellaisen katastrofikombon kynsilleni, että toista saa etsiä. Kolme pirullista elementtiä keskenään ja jotenkin vielä kuvittelin että voisin saada aikaiseksi jotakin sievää.

Aluksi tahdoin käyttää Dependin cracked effect -lakkaa jotenkin muuten kun koko kynsillä. Päädyin iisiin vinomanikyyriin.
Sen alle halusin jotain siistiä, päädyin upeaan hololakkaan, jonka pitäisi hohtaa cracklejen välistä kivasti.
Viimeiseksi halusin jotain helppoa koristusta, eli kynsitarrat.
Eli ihan vaan tiedoksi, hololakka ei käy cracklen alle. Se vetäytyy, ainakin oma Goshin ja Dependin yhdistelmä käyttäytyi näin.
Hololakkahan (ainakin tuo) on tunnetusti vähän vaikea ensiksi saada edes yksivärisenä levittymään kynnelle. Siksi teinkin sen edellisenä iltana ja aamulla muut päälle.

Kuvassa kokonaisuus juuri kyhättynä, näyttää silti jotenkin likaisen oloiselta.
No olisittepa nähneet parin tunnin päästä! Holot repeytyivät paljaan kynnen päältä pois ja liuskottui kärhistä, tarrat irtoilivat pois ja holon pinnasta tuli samea. Vähän niinkun mitä voisi olettaa käyvän jos päällyslakkaa EI ole. Minullahan kuitenkin oli.
En ottanut kuvaa ennen noiden putsaamista, halusin vaan nopeasti ehkäistä kaikki pahemmat liuskottumat ja saada uudet lakat tilalle. Kokonaisuudessaan kynnet kerkesitvät olla minulla ehkä n. 7h ja siinä ajassa näytti kun olisivat olleet 4-5 päivää.

Huh, onneksi nyt tämäkin kynsikatastrofi on muisto vain! :D

3 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Vetäytyvään hololakkaankin on keinonsa. Tein tästä kokeilun ja laitoin holon päälle ohuttakin ohuemman kerroksen päällyslakkaa. Vähänhän se holo-efekti ainakin sisällä ollessa kärsi, mutta ulkona se oli edelleen aivan mahtava. :) Päällyslakka tosiaan estää sen vetäytymisen cracklen ja holon välissä.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Salla: kiitos vinkistä! :D ei se holo sieltä alta niin paljoa näy, että se kärsiminen haittaisi ja se päällimmäisin päälyslakkakin tekisi saman.. Pitää joskus vielä yrittää!

Panda kirjoitti...

Ihastuttava sekametelisoppa <3 :'D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...