keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Meikki lemppari H&M paletilla

Taas on jotenkin suurkulutuksessa tuo halpa H&M:n paletti. Se juuri, missä on tooosi monta väriä ja joista osa toimii ja osa ei. Kaikkein kauneimpia siinä on shimmeriset/hohtavat ruskeat ja ruskeanharmaat, eli varmaan taupet, plus muutama superpigmenttinen matta.

Ainoa miinus kaikissa superduperhalvoissa yleensä on mureneminen.
Tässä ehkä tämän hetken lempi väriyhdistelmä. Samankaltainen on laitettu tänne jo aijemmin, mutta on tässä nyt hieman eri sävyt ja paljon tummempi muutenkin.
Tykkään kyllä kamalasti erityisesti yläluomen sävystä. Tai no kolmea eri väriähän noissa on, mutta tuo vallitseva pääsävy. Se on myös mukava levittää, sellainen samettinen.

2 kommenttia:

Vauhtimamma kirjoitti...

Mä olen ollut välillä yllännyt h&m:n luomivärien laadusta. Yleensä oon luottanut lähinnä Diorin laatuun. Mutta ainakin yksi glitterinen turkoosi on aivan ihana. Parisen vuotta sitten ostin sen Henkkamaukalta. Nyt tulossa on joku paletti hennesiltä ja katotaan, että kummonen sen laatu on.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Vauhtimamma: se laatu on varmasti vaihtelevaa, mutta eipä harmita jos joku 4€ paletti ei toimikkaan ihan täydellisesti.
Tuossa jättipaletissa on 36 väriä, hintaa saattoi olla 5-6€ ja ainakin suurin osa väreistä toimii hyvin :D Vaaleat ja violetit ei näy kamalan hyvin, mutta paljon iloa tosta on ollut!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...