sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Puolikuu-manikyyri

Kokeilin tänään erästä aika klassikkomanikyyriä. Nimi kertoo siitä jo aika paljon, eli kuu/puolikuumanikyyri.
 Tämä tyyli lakata kynsiä oli suuressa muodissa ainakin 1920-1930-luvulla. Myöskin muistan lukeneeni, että sitä käytettiin myöhemminkin vielä.
Ymmärrän mallin suosion sikäli, että se ainakin saa illuusion pidemmistä kynsistä.

Klassiseen versioon käytetään vain punaista, tai punaista ja nudea. Tässä taannoin lakkaustyyli tuli uudestaan muotiin ja sitä on näkynyt aika monissa eri väreissä esimerkiksi muotilehdissä ja catwalkeilla.
Klassisen värisenä lakkaustyyliä on nähty ainakin Dita Von Teesen kynsillä useasti ja mustavalkoiseen versioon olen törmännyt todella monessa paikassa.

Vaikka miten teki mieleni värikästä, halusin kokeilla klassikkovärein.
Itse tein kaaren vapaalla kädellä, suosittelen kuitenkin käyttämään teippiä tai muuta apuvälinettä. Minunkin olisi kannattanut.

Lakkoina on punainen Sally Hansenin Salon-sarjan lakka(ei nimeä), Essencen Sweet as candy pohjalla (kuun väri) ja päällä Sally Hansenin Salon päällyslakka.

Voisin kokeilla tätä vielä joskus jollain tosi räikeillä väreillä ja teippien kanssa.

4 kommenttia:

leben kirjoitti...

Nää on ihanat ja olen itsekin ollut monta kertaa aloittamassa vastaavien tekoa, mutta aina menee vapaalla kädellä ihan päin veetä. Teipit töihin niin tulee siistiä jälkeä. :)

Passion for Nails kirjoitti...

Mä en tykännyt aluksi yhtään puolikuumanista, mut sit se alko miellyttään kummasti. :3 Melkeinpä kivempi kun normi ranskis!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

leben: kiitti, joo teipit olis pop, mulla ei vaan oo maalarinteippiä nyt niin jäi laittamatta :D (mulla toimii parhaiten maalarinteippi kynsiin, muilla en osaa)

Passion fo Nails: mullakin oli vähän nihkeät, ainakin toi puna-nude :D onhan ne jollain tavalla tosi hienoja!

Tiikeriankka kirjoitti...

Linkitin tämän sun postauksen mun blogiin, se löytyy täältä: http://tiikeriankan.blogspot.com/2011/07/pinkki-puolikuumanikyyri.html :) Voi toki poistaa sen jos se haittaa ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...