torstai 16. kesäkuuta 2011

Värileikkejä!

Pitkän harmahtavan kauden jälkeen tekee mieli kaivaa värejä ja meikkailla. Tänään kuitenkin vähän överimmin, kun kirkkaalle linjalle lähdettiin.
Ihan kauppaan meinaan tällä naamalla lähteä, mutta poskipunat meinaan pyyhkiä rankemmalla kädellä pois, ainakin livenä ne on aika siistit pinkit.
Pinkki ja oranssi luomiväri ovat Nyxin "The Caribbean Collection" paletista, jonka muistin olevan aika huonopigmenttinen. Ei se ollutkaan kovin, mutta murenee vaan sitäkin pahemmin.
Poskipuna on taas kaverin Thaimaasta ostettu pinkki, kolmensävyn puna. Mitään merkkiä tällä ei varmaan ole..

Viimeisenä kuvaextra! Poikakaverin meikki minulle:
Tehty ihan pohjustuksesta lähtien itse. Poskillakin punaa ja aurinkopuuteria, jos ei huomaa noiden silmämeikkien jälkeen.
Huulista yllätyin tosi siististi tehty rajaus, puna ja kiilto!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hah, olet saanut poikaystävänkin mukaan meikkailemaan... Seuraavaksi on sun vuoro tehdä meikki hänelle! :D

Papu kirjoitti...

Voi jösses tuota meikkiä :D Ihan säikähdin kun näin kuvan ennen kuin olin tekstiä lukenut XD

Lumi kirjoitti...

Joo o, mullakin pisti tuo viimeinen kuva silmään ennen kuin tekstissä ehdin niin pitkälle :D Propsit kuitenkin siitä, että hän on moiseen mukaan lähtenyt. Joskin vähän taitaa tuo luomivärin levitys vaatia vielä lisää harjoitusta ;3

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Anonyymi: kokeilin joskus, mutta se arastaa ja säikkyy liikaa, niin silmiin on tosi mahdoton tehdä :P

Papu: voi ei :D onneksi oli hyvä selitys kuvalle!

Lumi: Joo, kyllä se sano harjottelevansa vielä. Toi meikki tehtiin niin ettei se kysellyt multa apua enkä saanu ohjastaa. Seuraavan vois tehä toisin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei tuo viimeinen kuva... :D Ajattelin ensin että yrität jotain Frank N. Furter tyyliä jäljitellä mutta luinpas onneksi tekstin. :'D

Pumpulipupu kirjoitti...

Aika jänskä tuo Nyxin väriyhdistelmä, nyt en ole varma tykkäänkö vai enkö... Mutta ainakaan ei ole tylsä, eli aina kiva nähdä jotakin vähän rohkeampaa! :)

Mutta siis niin hauska toi sun poikaystävän tekemä "meikki", voi ei! Ehkä hänen olisi tosiaan harjoiteltava vielä vähän lisää. :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Serrated B: haha, onneks en nyt sentään :D

Pumpulipupu: mä itsekkin mietin, että pidänkö tosta tollasenaan, ehkä keltaisen ja eyeliner rajauksen kanssa parempi. Vähän rohkeitahan noi kirkkaat värit on, onneks itellä ei oo enää mitään menetettävää, minkä näkösenä kuljeksii pihalla ;)

Joo, poikakaveri lupas kyllä harjotella vähän lisää luomivärejä :D

********************

Hauska miten ihmiset järkyttyi ensin, ennenkun luki kommentin. :D Vähän sama kun samaisen poikakaverin kummitytön piirros on meidän jääkaapin ovessa, kaikki tokasee ensin että luuli sen olevan mun "taidonnäyte" :P Onhan se kuitenkin aika tyylikäs!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...