maanantai 6. kesäkuuta 2011

Rantameikki

Jo tosi pitkään olen katsellut paljon hienoja meikkejä, jossa on suurin osa luomiväristä kiiltävän kupari/kullansävyinen ja tehostevärinä turkoosia, esim. kajaalina. Varsinkin keväällä tällaisia on näkynyt.

Tänään tein oman versioni rannalle (joo, en yleensä meikkaa mihinkään pakosti, mutta koska tämä on kesäinen ja satuin menemään rannalle, olkoon nimi "rantameikki.).

Tämä oli tosi helppo tehdä, mutta jotenkin hauska. Käytin kahta eri sävyistä luomiväriä, mutta tuo tummempi kupari ei kyllä näy luomella paljoa, eli kahdella-kolmella luomivärillä pärjää. Ylös kulmaluulle tuon paletin valkoista, alaluomen rajasin Mschicin turkoosilla silmämeikkikynällä, mutta kynäsiveltimellä painelin siihen päälle vielä turkoosia luomiväriä.

Turkoosi näyttäisi hyvältä ihan alaluomen sisäpuolellakin, mutta tuo omani ei siihen ainakaan tartu, joten pysyttiin ripsirajassa.

Aurinkopuuteri, kultainen huulikiilto ja rusketus pukevat tätä lookkia myös kivasti. Ruskettunut nyt itse en ole, mutta näyttäisi kivalta.

Off: Pääsimpä muuten stara-lehden ja rion järkkäämään kynsikisan finaaliin. Finaaliin pääsi siis 20 parasta, ja jos tahtoo äänestää/katsoa kuvia niin: http://www.stara.fi/kilpailut/kesan-hoteimmat-kynnet/

5 kommenttia:

Mansikka kirjoitti...

Mä tein just pari päivää sitten samansävyisen meikin, samalla tavalla vielä värit sijoitettunakin. Postaus siitä on tosin ajastettu myöhemmäksi. Kiva yhdistelmä siis. :)

Panda kirjoitti...

Ihana rantameikki, juuri sellainen rannanraikas eikä ollenkaan tunkkainen :).

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Mansikka: rupesin miettiin että onkohan menny ohi, ennenkun luin loppuun :D kiitos!

Panda: kiitti :P vaikka mieluiten rannalle menee ilman mitään meikkiä, että voi vaan pyyhkiä naamaa vedellä huoletta

Pumpulipupu kirjoitti...

Oi, upeat kissamaiset nuo rajaukset, tuovat ehdottomasti meikkiin "sitä jotakin"! :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitti! :)
Joo, muuten vähän hailakat meikit, mutta sellasten kanssa uskaltaa tehdä vaikka noitakin "tuhdimman" rajauksen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...