keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Teippiraitatuto videolla

Jestas, mä osasin! Jotenkin. Kuvata siis videon muodossa tutoriaalia, vaikka ei kolmijalkaa omistakkaan. Oikeastaan vaikeampi vaihe oli saada pätkä nettimuotoon, koska en oikein osaa tätä miten se pitäisi tehdä oikein, en viimekerran renklauksesta mitään muistanut.

Video on kahdessa pätkässä (molemmissa eri kuvio kuitenkin), älkääkä antako sen paniikin näkyä että muistikorttiin mahtuu videota vain 10 minsaa ja tekoasento on hankala.
Oikeastihan työn jälki on vähän mitä on, mutta mä annan anteeksi kaiken ensimmäisille kynsitutoilleni! Siis sellaisille oikeille.

Teipeistä sanon vielä, että jokainenhan käyttää sellaista teippiä, mistä tykkää. Itse olen käyttänyt maskausteippiä ja kirkasta teippiä, mutta maalarinteippi on mielestäni kaikkein helpoin käsitellä, jokaisella varmaan omansa.
Lakoillakin on varmasti eroja.

Ennen teippiritojen tekemistä, on pohjalakan oltava täysin kuiva. Itse odottelisin vähintään  tunnin/puolituntia lakasta riippuen.
Jos mokaatte teippivaiheessa, vahinkoja voi parannella jälkikäteen kynsilakalla ja siveltimellä. -. Tai tunkemalla strasseja/glitteriä (oma suosikkini!).
Lakkat: Wild and Crazy- Anchorage, China Glaze-Re Fresh Mint ja Eveline Party Colours-nro. 470.
Teipit on helppo leikata viivotinta vasten askarteluveitsellä, tai kynäveitsellä.

Aikaisempia maalarinteipin avulla tekemiäni kynsikoristeluita ovat ainakin pinkkihopea sädekuvio (oma suosikki) ja värikkäät vinoraidat.
Kuten ylempänä mainitsi, käyttämällä lakalla on väliä ja minusta näistä ehdottomasti helpoin teipin päälle lakattava oli China Glazen Awaken. Kuitenkin aina täytyy muistaa hinkata se teippi kunnolla kynteen, videolla en sitä ihan niin kunnolla saanut tehtyä.

Toooivottavasti kaikilla oli kuitenkin hauskaa. Itse tekisin mielelläni lisääkin tutoja!

8 kommenttia:

RvaM. kirjoitti...

Yllättävän hauskaa jälkeä tulee ihan vaan nauhoilla! Olen jotenkin karsastanut aina nuota "graafisia" kuvioita mutta nää on kyllä mageet! Wauh!

Peppi kirjoitti...

VAU!

Mansikka kirjoitti...

Onpa kivat! Itsekin tuossa jokin aika sitten harrastin vähän teippitaiteilua (postaus vielä tekemättä), mutta paljon yksinkertaisemmalla versiolla (siis "kuvion" yksinkertaisuutta tarkoitan).

Somethingirly kirjoitti...

iiiihanat kynnet! Tutokin oli kiva ja selkeä, paitsi että musa jotenkin ei napannut =D Juu lisää tutoja ehdottomasti! Seuraavaksi olisi kiva vaikka vesimarmorointituto!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

RvaM.: En ookkaan hoksannu tollasta vielä, pitää laittaa korvan taakse (jos sinne enää mahtuu xD ) Kiitti :)

Peppi: :P

Mansikka: Kiitos, haa! Meillä menee aina samaan aikaan nää villitykset :P Yksinkertasemmatkin on usein sieviä.

Somethingirly: Kiitos paljon :D Lisää tutoja vois kokeilla tehdä, vesimarmoroinnista en ole varma vielä, kun en sitä itse osaa edes kunnolla :P

Tuhkimo kirjoitti...

Oi, tuota olisi kiva kokeilla! Itse olen vältellyt teippejä aina viimeiseen asti sen jälkeen, kun sain temppuilla niiden kanssa vesimarmorointia tehdessäni... ja usein mulla käy niin, että ranskalaista tehdessäni, teipit vetää osan valkoisesta tipistä mukanaan :/ Hmmh, pitäisikö vielä yrittää...

Niniane kirjoitti...

Blogisi vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta! Ainakin tämä lakkaus kiinnitti heti huomioni! Täytyypä alkaa varmaan lukemaan. :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Tuhkimo: varmista, että teippiä laittaessa se pohjalakka on varmasti iiihan kuiva, siis tositositosikuiva :D Sitten jos kokeilee jotain piristäviä raitoja, jos ne ei olis niin pahoja kun ranskisjutut?
(näissä ei ole niin tarkkaa tämä..)

Kiitos paljon Niniane ja tervetuloa lukijaksi! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...