keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Teippiraitoja kynsiin

Tänään sain sitten kaksi kärpästä, yhdellä iskulla. Viime postauksessa halusin kokeilla enemmänkin tarralla duunailua, ja myöskin mietin ideoita, miten noita simpukkamurskeita voi käyttää.
Tänään tein kynnet, joissa on molempia.
Käytin tuota samaa China Glazen sugar high -lakkaa. Aika harvinaista, että samaa kahdessa postauksessa putkeen! Se vaan on niin täydellinen barbieväri. Oikeastaan aika pinkki, vaikka ylläolevissa on aika vaaleanpunainen.
Päällimmäisenä lakkana on China Glazen Awaken. Käytin noita murskeita ns. sädekuvion juuressa. Alempana tummempaa ja keskemmällä kynttä vaaleampaa, vaikka tiedä sitten miten se näkyi.

Tänään tuli kuukausi sitten tehtyistä tilauksista yksi. Dealextremen korupaketti, yksi tosin on jossain matkalla vielä.
Noita suklakorviksia tuli kahdet. Isommat, (ylempi kuva) ja toiset hiukan pienemmät. Molemmat olivat silti isommat, mitä odotin. Pääkallokorukin on ehkä puolet isompi, mitä ajattelin sen olevan. Näiden yhteishinta oli ehkä 3-4€ Tai jos edes sitä. Sivuilla on ilmaiset postarit.

5 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Ihan mahtavat kynnet! Vau. Pakko kokeilla joskus itsekin tuota tekniikkaa :)

elz kirjoitti...

voitko tehä jonkun tutorial jutun miten teet noi raidat teipil ? :D

Wheatear kirjoitti...

Hienot kynnet! Hopea ja pinkki sopii hyvin yhteen. Teippi tekniikalla saa näköjään hauskaa jälkeä. Tuo simpukkamurske on myös ihanaa. :)

Salene kirjoitti...

Aika hienot tuli kyllä :) Ja niin kuin elz tuolla jo aikasemmin pyyteli niin voitko tehdä jonkun tuton miten tein raidat teipeillä sotkematta lakkoja :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Hantta: kiitos, siitä vaan, oli aika helppoo!

elz: joo, videolle kuvaan joskus, kun saan tripodin ;)

Wheatear: Kiitos, niin sopii ^^

Selene: Kiitti, ja kyllä mä voisin kun oon niin kiltillä päällä :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...