torstai 10. maaliskuuta 2011

Pientä hemmottelua

Harvemmin tänne postailen mitän vaate/muuhömppäjuttuja, mutta tänään tuli taas kuvattua ostoksia. Vaatteita olen ostanut oikeasti vähän hävettävän paljon lähiaikoina koska mulla on joku kriisi ulkonäkööni liittyen.

Ekaks ehkä hömppämäisin himotus, leopardilaukku. Mä olen katsellut tätä jo kaksi kertaa aikaisemmin, mutta en ostanut. Mä siis tykkään eläinkuoseista, ja ne on joku heikkous, oli muotia tai ei (mielestäni ne on mauttomia joo). Epäröin aluksi noiden metalliosoen sävyn takia, kun mulla on kaikki korutkin hopeaa, mutta onhan mulla laukkuja muitakin, missä on kultaista tai sen tapaista.
Mulla ei ole tuon lisäksi kun kaksi isohkoa olalla pidettävää laukkua, joista molemmat sellaisia yksivärisiä, kaikenkanssa käyviä, niin pystyin repäsemään vähän.

Seppälästäkin löytyy nykyään kaikkea kivaa, ja tällä kertaa jopa hyödyllistäkin!
Pitkään on pitänyt ostaa tuo Wet´n wildin CoverAll -paletti. Itselläni on pakkasella aika paljonkin punotusta, joten tuo vihreä voi olla aika kätevä. Söpö muffinssi rasva on myös hyötykäyttöön, kun vartalovoiteet vetelee viimeisiään. Simple pleasures, Vanilla Sugar Frosting hand & body creamin ostin siis nimenomaan vartalorasvaksi, mutta ei tämä käsissäkään pahantuntuinen ole, vaikka niin luulin. Aika mukavan paksua ja ai että miten ihana tuoksu! Pullossa haju on aika perus, mutta kun sitä levittää iholle. <3
Hömppäkategoriaan kuitenkin täysin lukeutui ihana muovinen peilikaulakoru. Tosi nätti, eikä hintakaan ollut kuin 5€, ja tykkään pitkistä kaulakoruista!
Otin vielä kuvat W&W:n CoverAll paletin sisällöstä iholla:
Vas: Brightens- heijastaa hieman valoa ja myöskin peittää. Sopii mm. tummille silmänalusille, Netralizes- neutralisoi punaisen sävyn iholta. Itse käytän punotukseen poskissa ja finneissä. Highlights - korostusväri, esim poskipäille, ja minne nyt kaivataankaan korostusta ja Covers- peiteväri kaikkiin ihon pikkuvirheisiin.

Tuossa peitepaletissa on vain yksi vika, tai no kaksi. Se tuntuu aika nestemäiseltä liejulta, mutta levittyy kuitenkin siksi hyvin. Mutta se haju. Tuo vihreä näyttää purkissa ihan Vitalikselta (ketkä muistaa?), ja kun se vielä haiseekin siltä! Kaikissa noissa joku haju on, mutta musta tuo vihreä on vitaliksekkain (hieno sana).

Eli shemmoisia tänään. Kynsienlaitto jäikin aamulla tekemättä, mutta ehkä tässä illalla niitäkin jaksaa. :)

Ps. Lisäsin vasemmalle nyt ihka ekan kyselynikin, joka kumpusi tästä postauksesta. Aikaa on vastata 20.pv asti.

4 kommenttia:

tilda kirjoitti...

Mä oon harkinnu kans että ostaisin ton muffinssipurkkirasvan, ja jos kerran noin hyvät suositukset sille annat niin kai se on pakko ostaa. :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

tilda: en mä oikeasti siitä tehosta tiedä :D kivan paksua ja kivan tuoksusta, mutta toimivuudesta en osaa sanoa ;) mutta tod näk sopii vartalolle paremmin kun käsille.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo W&W:n CoverAll aiheutti mulle aivan kauhean ihottuman. Oli pakko nakata roskiin.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Anonyymi: auts, toivottavasti mulla toimis, kun ainakin toi vihree on ollu tän 2 päivää ihan ykkösjuttu :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...