tiistai 22. maaliskuuta 2011

Trindejä jemmaan

On kulunut kohta vuosi, kun ensimmäisen Trindin nail repairini ostin. Sillä sain kynnet kasvamaan uusiin ulottuvuuksiin, ja jotesin aineen minulle sopivaksi. Ensimmäinen purkki kului 2-3 viikon kuurin jälkeen suhteellisen nopeaan, ehkä kolmessa-neljässä kuukaudessa. Nyt kuitenkin tuo siitä seuraava onkin kestänyt aika pitkään, kun ei ole tarvinnut kuureilla, ja juurikin laitan sitä sen kahden viikon välein, mitä ohjeissa sanotaan.

Vaikka siitä purkista on vieläkin lähemmäs puolet jäljellä, ostin nyt uuden kun sain alesta (näin se hamstraus kai kaikilla alkaa?). Sille kaveriksi ostin Trindin cuticle balsamin myös. Hintoja en niin tarkkaan muista, mutta olisiko 19€, millä sain molemmat, cuticle balsami oli vähän halvempi, kun nail repair.
Kynsinauhabalsami on minulle uusi tuttavuus. Se on siis niinkun hoitoaine, jota käytetään myöskin kahden viikon kuurina, jonka jälkeen tarvittaessa. Itse en ajatellut ihan niin toimia tämän kanssa. Omat kynsinauhani nyt eivät ole kuivimmasta päästä, eikä mitään kriisiä ole, mutta joku aine niillekkin on hyvä olla olemassa, vaikka oliiviöljy käsille onkin toiminut hyvin. Tämän hyvä puoli vain sattuu olemaan se, ettei se sisällä oljyä, ja heti tämän käytön jälkeen voi laittaa lakan kynsiin.
Olen nyt käyttänyt tätä viitisen kertaa, ja kynsinauhat ainakin ovat helpommin työnneltävissä, joten kyllä tästä apua on.
Katsotaan silti, tuleeko tätä ostettua toiste, vai jääkö tähän. Kuitenkin haluttaa kokeilla erilaisia kynsiöljykyniäkin.

6 kommenttia:

I'm Lacking kirjoitti...

Mulle kans suositeltiin tuota Trind nail repairia, joten pitää kai tässä käydä sitä hakemassa.

Hanna kirjoitti...

Tuota Nail Repairiahan kuuluis laittaa viikottain?

Mä oon just ottanut Nail Balsamin käyttöön ja se on tuntunut auttavan. Ainakin tykkään sen tuoksusta :)

Panda kirjoitti...

Iiiih tuo profiilikuva on iihana <3. Hei mitä kynsilakkaa sinulla on kynsissä tuossa kuvassa?

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

I´m Lacking: kannattaa aina koittaa, jos kynsien ongelmana on niiden pehmeys :)

Hanna: Nail repairia laitetaan vähintään ensin kahden viikon kuuri, jonka jälkeen neuvotaan viikoittain, mutta se olis mulle liikaa ainakin :P

Kiva, että toi toimii. Mulla se ero tuli tosiaan kun työntelin kynsinauhoja, irtosivat paljon helpommin! :)

Panda: Oi kiitos :D Mulla on niistä kynsistä postaus tässä: http://todellaupeeta.blogspot.com/2011/02/kevaisemmat-kynnet.html
Eli H&M:n Hello Kitty Turqouise, ja persikan sävy on Essencen What do U think? :)

Anonyymi kirjoitti...

Ite oon monesti monesti katellu tuota nail repairia, mutta ei oo tullu ostettuu. Sitä kysysin että, pitääkö sen kahden viikon, kuurin, aikana, pitää kynnet lakasta puhtaana, eli pitääkö se aine levittää aina puhtaalle kynnelle?

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Anonyymi: toi levitetään aina paljaalle kynnelle, mutta sen päälle voi kyllä laittaa lakkaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...