perjantai 18. maaliskuuta 2011

Lovely postisetä

Tänään taas tupsahteli odotettuja juttuja. Nyt ollaan sitten ainakin kuukausi, pienessä tilauslakossa, koska mulle on tulossa vielä kolme pakettia. Tämänpäivän odotetuin juttu, ei suinkaan ollut hyödyllisin, mutta suloisin.
Muffinssikaulakoru! Tämä on vaan niin ihana. 
Petsukalle tilattiin tosi supercool Transformers koru. Decepticonien cool logo, kertoi hän.
Tää oli paljon hienompi ja isompi, kun osasin odottaa.

Sitten sain vielä paketillisen mschicin meikkikyniä, 5 huuli, -ja 5 silmämeikkikynää. Yhteensä 20€, ja citydealin kautta ostettu. Ovat kaikki siis mschic by seppälä tuotteita.
Kivalta vaikuttaa, mitä testailin, mutta sain kaksi samaa huulimeikkikynää. Kiva vielä kun noissa ei ole kuin yhdessä värin nimi, enkä yhtään keksi että mikä minulta puuttuu. Laittaisin meinaan meiliä, kun olishan se kiva saada 5 erilaista, mutta paljoa auta, jos ei tiedä noiden nimiä. Koitin virallisilta sivuilta katsoa, muttei sieläkään ollut erillisiä nimiä vastaavia tuotekuvia. Että osaisko joku auttaa? :D
Niiden viiden nimet ovat siis Nude Rose (nude roosa), Baby Doll (tyttömäisen pinkki), Betty (beige nude), Scarlett (viettelevä viininpunainen) ja Natural (luonnollinen nude). En osaa varmaksi siis sanoa kun tuon babydollin, koska se on ainoa missä on nimitarra, ja Scarletin. Jos teistä ei kukaan keksi, niin ehkä Seppälässä voisi näitä vielä olla.

Kajaalit ovat seuraavat: Black (musta), Dark Brown (syvä suklaanruskea), Orchid (intensiivinen violetti), Envy (veden vihreä) ja Graphite (utuisen harmaa).

Mutta tämän taas niin ihanan aurinkoisen päivän siivittelemänä, menen meikkaamaan ja hakemaan Näytä kyntesi -salongista jonkun ihanaisen paketin! Aijaijai.

5 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

Laita kuva liitteeksi siihen valitukseen, kai ne itse tietää mitä ne myy siellä että osaavat itse katsoa mikä puuttuu..

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Ruu: sitä mietinkin, mutta noi 4 väriä on tosi lähellä keskenään toisiaan, että kameran värit jo voi vääristää noiden nudejen välillä jonkunverran.

Esa kirjoitti...

mistä noi korut on ostettu? :) Tosi hyvän näköset!

Tiikeriankka kirjoitti...

Mistä noi korut on ostettu? Ihan sairaan hienot molemmat! :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Esa ja Tiikeriankka: ne on ihan e-bayn halpiskoruja :) muffinssi löytyy ku pistää cupcake necklace ja toi transformers vaan tuli vastaan kai pelkällä necklacella halvimpien päästä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...