lauantai 26. maaliskuuta 2011

Lorealin perfect cleaneista

Oli pakko uusia hieman naamanpuhdistusosastoa kotona. Hyvää arkituotetta vailla oltiin nyt minä, sekä mies, joten kolmen Lorealin Perfect cleanin ostaminen kahden hinnalla oli toimiva vaihtoehto. Yksittäinenkään hinta ei ollut todellakaan paha, 6,40€.
Hyvä näin, koska en olisi ikimaailmassa osannut päättää vain yhtä noista, enkä osaisi edelleenkään. Pääasiassa kuitenkin herkän ihon, hajustamaton oli suunniteltu P:lle, koska hänellä on herkkä allergikon iho.
Eli järjestyksessä: Sininen on vaahtoava syväpuhdistus normaalille ja sekaiholle, oranssi on hellävarainen kuorintageeli kaikille ihotyypeille, ja vaaleanpunainen on vaahtoava puhdistusvoide kuivalle/herkälle iholle.

Itselläni on siis jonkinsortin sekaiho, ja keksin nyt jo helpostikkin miten saisin itse noita kaikkia käytettyä. Aamuisin pesisin sinisellä, joka on ns ihoa virkistävä ja iltaisin tuolla puhdistusvoiteella. Väliin jokatoinen päivä tuota kuorivaa geeliä, sillä sitä suositellaan käytettäväksi enintään kerran päivässä, tai jokatoinen päivä.

Mitään maatamullistavaa en osaa näistä raportoida, mutta mitään isompia ongelmia tuskin tulee, koska ihoni on tosi kaikkiruokainen. Mitään erikoistarpeita ei siis ole, ja se voi hyvin aina kun sitä jaksaa puhdistaa ja rasvata millon milläkin tuotteella.
Nyt olen käyttänyt eilen ja tänään aamulla oranssia kuorintageeliä, ja siitä voin sanoa, että se tuoksuu ihanalta. <3 Tulee mieleen hieman The Body Shopin mangotuotteet. Tykkään! Herkän ihon vaaleanpunaista olen taas käyttänyt myöskin kaksi kertaa, viimeksi äsken ja se ei ole ollenkaan niin paha puhdistaa, kun mitä puhdistusvoiteelta kuvittelisi. Olen kahta koikeillut aikaisemmin, ja niitä ei saanut kovin helpolla ihostaan pois. Tämä on muuten hajuton tuote.

Sinistä meinaan kokeilla huomenaamulla, ja sitä ehdin purkista haistelemaan, ja tuoksui aika tavalliselta puhdistusaineelta. Ei miltään tietyltä, mutta ei mitenkään epämiellyttäväkään tuoksu.

Tykkään pakkauksien mukana tulleista puhdistusläpysköistä, veikkaan että niillä hierottuna tuo puhdistusvoidekkin vaahtoaa kunnolla ihoon, ja se olisikin vaikeampi puhdistaa jos sen vaan lääppisi käsin. Pesuläpyskä (cleanin pod) on joustava ja sillä puhdistaa ihan kädenkäänteessä nenänpielet ja muut ns. hankalat kohdat. Omaa cleanin podiani pidän imukuppikiinnityksellä, peilikaapin sivussa.Vähän turha, mutta jännä ominaisuus.

Nyt siis jatketaan testailua P:n kanssa, omat cleanin podit valkattiin pakkauksista ja nyt kokeillaan sitten kimpassa kaikkia noita, ja toivotaan että omat lempparit löytyy. Nyt ainakin iho on tosi pehemeä, eikä ollut ennen rasvaakaan ylikuivan tai kiristävän tuntuinen.

Olisi kuitenkin muksaa kuulla muiden kokemuksia näistä? Onko hintansa väärti?

9 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ostin ton pinkin ja se hajos parin ekan käyttökerran jälkeen kummasti korkista. Lähetin sen siis L'Oréalille asiakaspalautuksena ja hyvitys tuli todella nopeasti O_O Siis ei mennyt viikkoakaan.

Tykkään tosta kyllä, en oo vielä varmaan viittäkään kertaa ehtinyt kokeilla kuitenkaan ni ei oo mitään erityisempää sanottavaa.

Ruu kirjoitti...

Munulla on tuo vaaleanpunainen, ja puoli purnukkaa käyttäneenä totean vaan että pesu läpyskä on sen tuotteen ainut hyvä puoli, en vaan tykkää, en osaa sanoa siitä juuta enkä jaata, mutta joku vaan tökkii, mielummin käytän muita putsareita, mutta se pieni läpyskä jäi kyllä käyttöön :) (läpyskä lol, kai minä sitä pesujuttua kuvaamaan fiksummankin sanan olisin keksinyt :) )

Mmeri. kirjoitti...

Itse omistan tuon sinisen. Aluksi käytin ihan aamuin illoin, mutta iho alkoi tuntuun vähän normaalia kuivemmalta niin lopetin käytön vähäksi aikaa. Nyt taas aloitin ja ainakin aamuisin virkistää ihanasti. Lisäksi ainakin aluksi tuntui näppylät vähentyneen.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Hanna: Aika kätsyä, niillä voi olla kuitenkin parempi säilyttää hyvää mainetta, kun vitkutella tommosissa asioissa :D

Ruu: Se vaaleanpunainen on kyllä vähän ns. tylsä :D kuitenkin tykkäsin, koska illalla ei tarvitse juosta kilpaa rasvapurkille sitä käyttäessä :P

Mmeri: Äsken käytin sitä sinistä, ja ainoa mitä siihen kaipaisin olisi eri tuoksu ja ns viilentävä vaikutus (kun on ns virkistävä putsari :P) En tiedä kuitenkaan uskallanko sitä taikka oranssia aamuin illon käyttää, taitaa jäädä silleen, että aamusin noita kahta putsaavampaa ja iltasin puhdistusvoidetta.

Eli tais mulle jäädä käyttöön noi kolme kaikki :D kun mitään noista en tahtois käyttää pelkästään. Tai no jos kaks sais valita, oranssi ja vaaleanpunainen.

Anonyymi kirjoitti...

''Virkistikö'' tuo sininen yhtään :)?

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Anonyymi: saattoi se ihoa virkistää, mutta ei siinä ollut sitä mieltä ja kehoa virkistävää mentholimasta ominaisuutta, mitä odotin :D

Crayon kirjoitti...

Ostin ton vaaleenpunasen melkeen heti kun se ilmestys, ihmeen heräteostos sekin, mut oon ollu tosi tyytyväinen! Naama ei kuivu yhtään niin paljon ku ennen, ja tuntuu ihokin putipuhtaalta käytön jälkeen. Se läpyskä on kans niin ihana! Se on pehmee ja nopee käyttää, ja se ei ime kaikkee kämää ittees samal taval ku joku sieni. :)

Mazelike kirjoitti...

Mulla on ollut käytössä tuo sininen tökötti pesulappuineen ja kovasti kyllä tykkäsin. Hieman kuivattava se kuitenkin on, joten jouduin vaihtamaan tuotetta aknelääkkeiden aloittamisen jälkeen kun iho muutenkin tuppasi kuoriutumaan irti isoina laattoina. (No ei nyt isoina, mutta tuo kuulosti kivemmalta kuin "hilseili irti". :D) Pesulappu on tällä hetkellä äidin luona, mutta vknloppuna se on pakko ottaa taas käyttöön - ei kasvojen peseminen ole puoliksikaan niin kivaa ilman.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Crayon: totta, toi vaaleanpunainen on kyllä ehkä itsellenikin kaikkein sopivin, mutta jotenkin tylsin, kun ei haise tai ole värikäs :D (helppo uhri). Se on sopivan pesevä, mutta myös sopivan pehmeä.

Mazelike: Ymmärrän, koska noi kaksi muuta ns normaalinihon putsaria on kyllä molemmat pesuluokaltaan sitä, että edes minä en voisi pitkää aikaa käyttää aamuin-illoin.
Se pesulappu kyllä tosiaan on ihan huippu. Välillä joutuu miettimään, että tykkäänkö noista vain niiden lappujen takia, vai itse tuotteesta. :D
Toisaalta on ne kyllä huomattavasti hellävaraisempia, kun toi mitä aijemmin käytin. Mistään ei tule sellasta hoppua juosta naamarasvapurkille.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...