keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Syntisen punaiset kynnet&korukoristelu

Pitkään välttelin kaikkia peruspunaisia lakkoja. Niin cremejä, kun kimalteisiakin. Lienee johtuvan siitä, että käytin hyvin pitkään ns. arkilakkana tummanpunaista. Goshin Lambadan tilalle ostin tämän upean, ns ketsupinpunaisen Opin lakan, nimeltään Monsooner of later, ja alunperin ilmestynyt vuonna 2008, India kokoelmassa. Kokoelmassa muitakin ihania sävyjä, mutta tiedä sitten saatavuusesta. (ja olenhan nyt ostolakossa *murr*:D)
Olen etsinyt jo tovin hyvää punaista, mutta taas kerran netin liian laaja valikoima on hämmentänyt, ja livenä en ole törmännyt juuri siihen oikeaan. Oma suosikkiperuspunaiseni on siis keltaiseen taittuva, suurinosa tuntuu olevan siniseen taittuvia (sama huulipunissa). Johtunee siitä, että suomessa iso osa on ns. kylmäihoisia?
Kun tämän kuitenkin livenä näin, tiesin että tämä se on. Ei liian tummakaan. Tummatkin punaiset ovat kivoja, mutta niitäkin minulla on jo muutama ja taitavat nekin olla kylmiä sävyjä.
Koristelin nämä vielä koruteemalla.

 Tuo lakan pinta oli vain kamalan kiiltävä, ja ns liian hyvä, ja kuvioita oli tosi vaikea saada. Piti vähän karhentaa ensin lakanpoistoaineella. Vaikka hyvähän se on, että lakka itsessään jättää päälyslakkamaisen pinnan kynsiin.
Nyt pitäisikin sitten lähteä kivasta kynsiglittermaailmast, tuonne kylmään, harmaaseen ja pyryttävään ulkoilmaan. :( Pakko hakea leipomusaineksia, sillä hanajaisella puoliskollani on synttärit, ja päätin leipoa banoffeetortun, ja voileipäkakun, jälkinmäinen kun on pakko laittaa jo tänään maustumaan kaappiin.

8 kommenttia:

RvaM. kirjoitti...

Itsellä on rimmelin täydellinen punainen, jouluksi ostin ja nyt en muista sävyä tietenkään.

Tosi kivat kynnet, kyllä punainen on aina niin naisellinen :)

elz kirjoitti...

Millä liimaat noi timantit/strassit jne? En haluais tilata netistä mitään liimaa eli onko sulla jotain vinkkejä ? =))

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

RvaM: kyllä, hyvä punainen on aina hyvä olla ;) vois useamminkin muistaa pitää

elz: Kirkkaalla kynsilakalla, liima taitaa ollakkin vähän liian jämäkkää, lähtee joskus niiden kanssa melkein kynsikin irti :D

Pieneen pisaraan kirkasta lakkaa (jos ei ole pikakuivattavaa, antaa hetken kuivua sen lakan) iskee sen strassin, ja sitten vielä kirkas lakka päälle ;) Voi myös laittaa muuten märän lakkauksen päälle, ja lisätä myöhemmin päälyslakan.

Toivottavasti auttoi :D

RvaM. kirjoitti...

No täältähän se idea omiin punaisiin tuli! näin siinä käy, jää jonnekin alitajuntaan :)

elz kirjoitti...

kiitos tuhannesti! =))

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

RvaM: Blogeista tulee kyllä paljon inspistä ihan huomaamattaankin omiin lakkauksiin, vaikka sinänsä ei mitään tarkkaa kopiota tulisikaan :D

ja olehyvä elz, toivottavasti saat pelittään ;)

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on niin vähän myytävänä lämpimänpunaisia kynsilakkoja. Olen myös ihon sävyltäni "lämminverinen", joten kaikkia siniseen taittavat punaiset näyttävät kynsilläni sairailta :D Sen takia olenkin suunnitellut tökkääväni seuraavaan Transdesignin tilaukseen OPI'n Color so hot it berns-lakan. Täytyy vähän vielä tutkailla swatcheja ja miettiä, löytyisikö vielä joku vieläkin upeampi punainen, kuten ehkä tämä :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Anonyymi: okei, en siis kuvittele tätä ongelmaa :D minä kyllä käytän niitä kylmiäkin sävyjä ihan mielelläni, mutta on se kiva omistaa yksi punainen, joka sopii tosi hyvin!
Pitääpä toi opi muuten tsekata ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...