perjantai 18. maaliskuuta 2011

Oi Nfu Oh!

Tilasin nyt sitten ekat nufuni, ja nää on upeita. Haluan näitä ainakin kymmenen heti lisää" En kuitenkaan voi pikku lakkoni takia nyt heti hommata.
Muuten ihan yli-ihania, mutta tuon 49:n kuvittelin paljon tummemmaksi. Punakeltaiseksi.
Musta toi pullokin on tosi upea. Varmaan jotkut pitää törkeänä, tai mauttomana, mutta mä tykkään! Piristävää, että jaksetaan tehdä erilaisiakin pulloja.
Seuraavaksi houkuttaisi ainakin holosarja.

Nämä on tilattu Näytä kyntesi -kynsisalongin verkkokaupasta.Noudin lakat toimipisteestä, niin säästyin postareilta. Lakkojen hinnat vaihtelee, riippuen mihin sarjaan ne kuuluvat. Itse sain 3 lakkaa n. 20€:lla.

8 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Noi lakkapullot on kyllä upeita! En tajua, että miten joku vois saada tuosta törkeän. Kun mun mielestä tuossa on vain naisen figuuri. Pullon lasiosa edustaa mekon helmaa ja yläosa tietysti mekon yläosaa. :D Ihana tuo punainen. <3

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Sanna: ne on! Ehkä pitäs muuttaa "moni" sanan tilalle, "joku" mut jostain satunnaisista keskusteluista oon lukenu ettei ihan kaikki pidä :) Se koristeellinen naisfiguuri on kyl kaunis..

shiny kirjoitti...

Ihania! Mullakin on aika moni nfu oh himotus listalla. Täytyy olla kyl aika up tight jos saa noista kauniista pulloista jotenki väännettyä törkeän....

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

shiny: näistä on vaan TOSI vaikeaa päättää mitkä tilaa. Ite oikeastaan aika randomilla klikkasin vaan jotkut hienot, kun ne on kaikki hienoja!

Nunnukae kirjoitti...

Mörrrrr, jymäläytä. Oon haaveillu Nufu-lakoista jo ikuisuuden, enkä vaan saa aikaiseksi tilata niitä. :D Tämmöset postaukset on kidutusta. ;P

Mira kirjoitti...

Ehottomasti hienoimmat pullot mitä oon nähnyt! ♥ Tuon tilauksen pystyy siis tekemään netissä ja sitten vain kipaisee Tampereelta hakemassa lakat? Hoidetaanko maksu silloin netissä vai lakkoja haettaessa? Hiukan houkuttelisi hankkia itellekin seuraavana näitä. :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nunnukae: blogit johtaa aina kiusauksiin :D se on näiden varjopuoli.

Mira: joo, teet tilauksen, maksutavaks nouto ja sit maksat tilisiirtona. Ite tilasin eilen illalla ja tänään aamulla ne käskettiin hakea. Eli ne saa abaut heti.
Liikkeestä silti jos ostaa, hinnat on 13-16e pullo :D mikä on hassua kun noikin pullot on haettu vaan sieltä alakerrasta mistä ne myy suoraankin..

H kirjoitti...

nami nami :) pitäis kans ite tilata noita lisää.. <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...