tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kynsilakkojen holokausi aloitettu

Nyt kun kevätaurinko on tosissaan jo muutamia päiviä paistellut, uskaltaa kaivaa laatikoista jälleen hologrammiset lakat.
Mikään ei voita sitä, kun aurinko tekee ne niin lumoavan kimalteleviksi. Parasta on kuitenkin, kun ulkona välillä käy tumpuissa kädet jo liian hikisiksi, niin voi ilman käsineitä brassailla kimaltelevien holokynsien kanssa!
Se innoitti myös yrittämään ottaa hieman laadukkaampia kynsikuvia. Jotenkin mulla on ollut aina ongelma keksiä, miten tolla kameralla pääsis mahdollisimman hyvään lopputulokseen. Ihan järkkärilaatua nyt sillä ei saa, mutta harjoittelu oli ihan hauskaa pitkästä aikaa.
Olishan se muksaa kyllä, jos joskus sais säästettyä järkkäriin. Ei nyt siis pelkästään blogikuvien takia, vaan kun kuvailen muutenkin aika paljon. Mulle kauniiden kuvien ottaminen blogiinkin on kuitenkin tärkeää.
Aurinkoista päivänjatkoa vaan ihmisille!

5 kommenttia:

H kirjoitti...

hyviähän nämä kuvat ovat! :) Tosi kaunis lakka ja kivat koristelut = onnistuneet kevätkynnet :) tuol on kyl mahtava ilma!

Doo kirjoitti...

Samoissa fiiliksissä on oltu, kun mäkin lakkasin holokärjet (pelkät ranskalaiset) aamulla, Worth the Risquellä :D

Mietin että mitä sitä viitsis maalata kun huomenna tulee varmaan kynsilakkatilaus jota pitää heti koitella, niin ei mitään suuritöistä ...mutta silti wow-efektistä tinkimättä. Holohan sen tekee kun on näin mahtavat hohtohangetkin kisaamassa säihkeestä! Olisinpa vielä ehtinyt kotiin kuvaamaan niitä kun aurinko vielä möllötteli, mutta ehkä sitä huomenna ehtii. Kauniita kuvia sinulla :)

Amaryllis kirjoitti...

Tosi hyviä kuvia holosta olet onnistunut saamaan. Pitää itsekin kaivaa hololakat jostain kätköistä, sen verran hyvältä sinun kynnet näyttävät :D Onko sinulla kokemusta China Glazen omg-lakoista, eli miten on verrattavissa tuohon Goshiin? Minulla on China Glazen OMG ja siitä ei kyllä koskaan tunnu saavan tuollaisia kuvia mitenkään :/ Mietin siis että onko Goshin holoefekti voimakkaampi.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

H: kiitos, ite vaan aina oon niin ärsyttävän kriittinen :) kiitos myös kynsikehuista! Ja ilma oli mahtava, tuli ulkoiltua kahesti sielä jo tänään.

Doo: ai vitsit, kuulostaa kans kivalta :D se on tää aurinko joka saa holot kaivautuun esiin.

Oon samaa mieltä, että holoilla saa heti semmosen näyttävän tyylin. Tossa mullakin on vaan ihan palloja vinomanikyyrissä, mutta silti hauskat.

Onneks aurinko nousee nyt jo niin aikasin, että varmaan jos ei pilviä oo, siinä 10 maissa saa jo hyvät kuvat. Kynsibloggarille (ja miksei muillekkin) piristävää tää maaliskuun valotulva <3

Amaryllis: Kiitos. Ei oo kokemusta OMG:n holoista,mutta olen kuullut että vähän kaikkien holojen kans on pientä levittyvyysongelmaa. En sitten siitä efektistä tiedä, jos googletat sen lakan ja katot millasia muut on saanu? :D

Tiikeriankka kirjoitti...

On muuten tosi hienot kynnet :) Sillein yksinkertasella tavalla tosi elegantit. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...